Harvey Weinstein: «Είσαι ένα σκ@τ$!»- Τα χαστούκια που έφαγε σε εστιατόριο και η μάχη που δίνει η Rose McGowan για το «τέρας»

Αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι της για να τον πολεμήσει δικαστικά

Την οργή του κόσμου έχει προκαλέσει το ροζ σκάνδαλο Weinstein, o οποίος κατηγορείται από αρκετές γυναίκες, ανάμεσά τους οι ηθοποιοί Ashley Judd και Rose McGowan για σεξουαλική παρενόχληση.  

Το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που έφευγε από το εστιατόριο Elements στην Αριζόνα, ο παραγωγός ταινιών του Hollywood, δέχθηκε επίθεση από έναν νεαρό άνδρα!

Όπως αναφέρει το TMZ, ο Steve, όπως ονομάζεται,  του ζήτησε να βγάλουν μία φωτογραφία αλλά ο Weinstein αρνήθηκε με άκομψο τρόπο.

Τότε εκείνος πέρασε στην αντεπίθεση και τον χαστούκισε δύο φορές στο ίδιο μάγουλο, λέγοντάς του: «Είσαι ένα σκ@τ$, στα τσ@κίδι@».

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, Weinstein, αρνήθηκε να καλέσει την αστυνομία και έφυγε από το εστιατόριο.

Την ίδια ώρα, ένα από τα θύματα του διάσημου παραγωγού, η Rose McGowan, ισχυρίζεται ότι αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι της για να πολεμήσει δικαστικά το «τέρας», όπως αποκαλεί τον Weinstein, μιας και αρνείται να αναφέρει το όνομά του.

Η ηθοποιός- ακτιβίστρια  μίλησε στους κριτικούς της τηλεόρασης για το ντοκιμαντέρ της "Citizen Rose" αλλά και τη μάχη που δίνει κατά της σεξουαλικής κακομεταχείρισης και της αδικίας.

Πηγή φωτο και κεντρικού βίντεο: AP


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top