Ποιο Τζόκερ; Κάνε φίλο σου καλύτερα τον Clooney - Xάρισε σε 14 κολλητούς του από ένα εκατομμύριο δολάρια!

Κι όμως συνέβη!

Clooney: Xάρισε σε 14 κολλητούς του από ένα εκατομμύριο

Αν δεν μπορείς να βρεις με τίποτα τους 5+1 μαγικούς αριθμούς του Τζόκερ, όσο συστηματικά και αν παίζεις, καλύτερα γίνε φίλος με τον George Clooney! Δεν ξέρεις, ίσως αυτό σε σώσει!

Ο λόγος που στα λέμε αυτά είναι επειδή ο χολιγουντιανός σταρ έκανε ένα δώρο στους 14 κολλητούς του λεφτά, πολλά λεφτά! Για την ακρίβεια ένα εκατομμύριο ευρώ στον καθένα! Ναι, καλά διαβάσατε!

Αυτό βέβαια συνέβη πριν κάποια χρόνια, όπως εξομολογήθηκε  ένας από τους κολλητούς του διάσημου ηθοποιού, o σύζυγος της Cindy Crawford, Rande Gerber στο MSNBC.

«Είναι μια παρέα που τη λέμε "Τ' αγόρια"» θυμάται ο επιχειρηματίας. «Μια μέρα, ο George τηλεφώνησε σ' εμένα και στα "Αγόρια" κι είπε "Σημειώστε στην ατζέντα σας, 27 Σεπτεμβρίου 2013. Θα έρθετε όλοι σπίτι μου για φαγητό"».

Όταν έφτασαν, βρήκαν πάνω σε κάθε καρέκλα, γύρω στο τραπέζι, από ένα δερμάτινο σακίδιο. Ανοίγοντας τα σακίδια, ανακάλυψαν μέσα στο καθένα «ένα εκατομμύριο δολάρια, σε χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων». 

«Ακούστε, παιδιά» είπε ο George «θέλω να ξέρετε πόσο σημαντικοί ήσασταν για μένα και πόσο μετράτε στη ζωή μου». «Ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας» συνέχισε ο 55χρονος ηθοποιός. «Είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου να έχω όλους εσάς και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς όλους εσάς. Άρα, έχει σημασία, πραγματικά, για μένα ν' ανταποδώσω, όσο είμαστε ακόμα μαζί. Κατά συνέπεια, θέλω ν' ανοίξετε τα σακίδιά σας».

«Ο καθένας μας, ήμασταν 14, πήρε ένα εκατομμύριο δολάρια. Ο κάθε ένας από μας. Είχαμε σοκαριστεί» θυμάται ο Gerber. Ο George συνέχισε: «Ξέρω ότι είχαμε κάποιες δυσκολίες, κάποιοι από σας έχουν ακόμα. Δεν χρειάζεται ν' ανησυχείτε για τα παιδιά σας, δεν χρειάζεται ν' ανησυχείτε, πώς να το πω, για το σχολείο, δεν χρειάζεται ν' ανησυχείτε για τις πληρωμές στο υποθηκοφυλακείο».

Ο Gerber τράβηξε στην άκρη τον Clooney και του είπε πως δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιο δώρο. Κι ο οικοδεσπότης απάντησε: «Θα κάνω μια ανακοίνωση. Αν ο Rande δεν πάρει το ένα εκατομμύριο, κανένας δεν παίρνει».

Tελικά δέχθηκε και έκανε δωρεά το ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα! Και καλά έκανε! Βλέπετε, δεν τα είχε και αυτός τόση μεγάλη ανάγκη! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top