Και κλάμα τα αγόρια! Τέλος οι γυμνές φωτογραφήσεις για την Αντριάνα Λίμα

Το ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram

Τέρμα το γυμνό για την Αντριάνα Λίμα

Μαύρα αναμένεται να τα βάψει ο απανταχού ανδρικός πληθυσμός της γης, μετά από την ανακοίνωση της Αντριάνα Λίμα ότι δεν πρόκειται να ξαναδείξει το γυμνό κορμί της για… «κενούς λόγους».

Με ένα μακροσκελές μήνυμά της στο Instagram, η Βραζιλιά εξηγεί ότι δεν αντέχει άλλο οι γυναίκες να αντιμετωπίζονται ως σκεύη ηδονής από τα social media και τον κόσμο της μόδας.

Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι δε ξαναβγάλει τα ρούχα της για έναν «άδειο σκοπό».

 Γράφει η Αντριάνα Λίμα στην ανάρτησή της:

«Μόλις δέχθηκα ένα τηλέφωνο για το ενδεχόμενο να γυρίσω ένα σέξι βίντεο προκειμένου να αναρτηθεί στα social media. Αν και έχω κάνει πολλά τέτοια βίντεο, κάτι άλλαξε μέσα μου όταν ένας φίλος με προσέγγισε προκειμένου να μοιραστεί μαζί μου τη δυσαρέσκειά της για το σώμα της και τότε σκέφτηκα... ότι κάθε ημέρα της ζωής μου ξυπνάω με τη σκέψη, πώς φαίνομαι; Θα είμαι αποδεκτή στο χώρο εργασίας μου; Και αυτή τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι η πλειοψηφία των γυναικών πιθανότατα ξυπνάνε κάθε πρωί προσπαθώντας να ανταποκριθούν σε στερεότυπα που επιβάλλονται από την κοινωνία, τα social media και τη μόδα. Σκέφτηκα οτι αυτός δεν είναι τρόπος ζωής και πέρα από αυτό δεν κάνει καλό στη σωματική και την ψυχική υγεία, οπότε αποφάσισα να κάνω αυτή την αλλαγή... Δεν θα βγάλω τα ρούχα μου ξανά για έναν άδειο σκοπό. Ας αλλάξουμε γαμώτο τον κόσμο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top