Nέα συγκλονιστική μαρτυρία για τον Weinstein: «Με βίασε μετά τα BAFTA χωρίς προφυλακτικό και αυνανίστηκε μπροστά μου»

Τι καταγγέλλει η ηθοποιός Natassia Malthe

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες για τον παραγωγό του Hollywood, Harvey Weinstein, ο οποίος κατηγορείται από σειρά ηθοποιών για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τους.

Διαβάστε επίσης: «Βροχή» οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Weinstein: «Μου έκανε στοματικό σεξ με τη βία ενώ είχα…»

Ακόμη μία ηθοποιός, η 43χρονη Natassia Malthe,  η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως οι «Electra» και «Big Momma's House 2» «έσπασε» τη σιωπή της και αποκάλυψε ότι και εκείνη έπεσε θύμα βιασμού.

Όπως ισχυρίστηκε, όλα συνέβησαν πριν από εννέα χρόνια, μετά τα βραβεία BAFTA (2008). Ο Harvey Weinstein της χτύπησε την πόρτα του δωματίου της, στο ξενοδοχείο Sanderson στο Λονδίνο, και "μπούκαρε" μέσα.

«Χτυπούσε την πόρτα και φώναξε "Άνοιξε είμαι ο Harvey Weinstein"… Άνοιξα την πόρτα. Τα ρούχα του ήταν βρώμικα και το πρόσωπό του δεν φαινόταν φυσιολογικό. Αναρωτήθηκα αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Μπήκε μέσα και κατευθύνθηκε προς το κρεβάτι μου. Τότε θυμάμαι κατέβασε το παντελόνι του και κάθισε στο κρεβάτι μου. Πανικοβλήθηκα και άρχισα να σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω. Είναι ένας μεγαλόσωμος άντρας και εγώ ήμουν 45 κιλά! Άρχισε να μιλάει για διάφορες πρωτοκλασάτες ηθοποιούς και υποστήριζε πως είχαν κοιμηθεί μαζί του. Μου είπε ότι αυτές οι ηθοποιοί είχαν φτάσει εκεί που ήταν χάρη σε αυτόν και επειδή έκαναν σεξ μαζί του.»

Μετά έπεσε πάνω της και προσπαθούσε να τον απομακρύνει, αλλά δεν τα κατάφερε. 

«Το σεξ δεν ήταν συναινετικό. Δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό, ωστόσο δεν εκσπερμάτισε μέσα μου… Μετά το σεξ αυνανίστηκε» είπε, συγκλονίζοντας τους πάντες. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top