Daniel Radcliffe για την υπόθεση Harvey Weinstein: Η σεξουαλική παρενόχληση είναι μια αηδιαστική πράξη

Τα ’’πυρά’’ του Harry Potter στον γνωστό παραγωγό του Χόλιγουντ

Harry Potter για Weinstein:Αηδιαστική πράξη

Επί 25 και πλέον χρόνια ήταν ένας από αυτούς που έλυναν και έδεναν στο Χόλιγουντ. Μέσα σε λίγες μέρες ο Harvey Weinstein, ο 65χρονος κινηματογραφικός παραγωγός που κατηγορείται μέχρι στιγμής από 30 γυναίκες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς, χάνει τον θρόνο του και βυθίζεται σε μια πτώση χωρίς σταματημό.

Η σοκαριστική αποκάλυψη έγινε μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας «The New York Times» και από τότε όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν.

Ο Daniel Radcliffe σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Time» για την προώθηση της νέας του ταινίας Jungle ρωτήθηκε για το εν λόγω θέμα και αρκέστηκε να περιγράψει την σεξουαλική επίθεση ως μια αηδιαστική πράξη.

O ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Harry Potter δήλωσε υπερήφανος που αυτές οι γυναίκες, ανάμεσά τους οι Rose McGowan, Ashley Judd και Angelina Jolie βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τον διάσημο παραγωγό.

Ο Radcliffe δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον Weinstein, αλλά είπε ότι τον συνάντησε «μερικές φορές».

«Οι άνθρωποι δεν πρέπει να παρενοχλούν κατά αυτό τον τρόπο τους άλλους ανθρώπους, αλλά και αν το κάνουν ελπίζοντας πως οι πράξεις τους δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ… να ξέρουν πως δεν πρόκειται να ξεφύγουν», ανέφερε και πρόσθεσε: «Αν βγει κάτι καλό από αυτή την ιστορία είναι ένα μόνο πράγμα…Ίσως το Χόλιγουντ να γίνει καλύτερο».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top