«Στη φωλιά των Κου Κου»: Στα backstage της φωτογράφισης για την παράσταση Ψέμα στο Ψέμα!

Τι δήλωσαν στην κάμερα της εκπομπής Φιλιππίδης και Χαϊκάλης

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε στα backstage της φωτογράφισης για την παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» που ανεβαίνει στο  θέατρο Μουσούρη!

Εκεί συνάντησε τους πρωταγωνιστές της παράστασης. Μάλιστα, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο  Παύλος Χαϊκάλης για τις ανάγκες της φωτογράφισης, ανέβηκαν πάνω σε ένα δέντρο.

Ναι καλά διαβάσατε! Ερωτώμενος για το πώς του φάνηκε αυτή η ιδέα ανέφερε: «Όλος ο κόσμος είναι ανεβασμένος στα δέντρα – μεταφορικά- άσχετα αν δεν το ξέρει» είπε αστειευόμενος και πρόσθεσε: «Ο Πέτρος έχει πολύ ωραίες ιδέες».

Όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο ο Πέτρος Φιλιππίδης, χρησιμοποίησε τα social media, για να ανεβάσει ένα απόσπασμα με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, όπου τους ζητά να χορέψουν χάλι γκάλι.

«Τα social media είναι ο νέος τρόπος για να διαφημίζεσαι! Σε ότι αφορά τα αστεία που κάνω, τι να σας πω; Μου κάνει κέφι όλο αυτό»!

Στην εν λόγω παράσταση παίζει και η Ευγενία Παναγοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στην καθημερινή κομεντί του Star, «Ο άνδρας των Ονείρων μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 17.45, η οποία δήλωσε χαρούμενη γι’ αυτό το γεγονός.

Δείτε το βίντεο…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top