Ελένη Χατζίδου: Ήταν δυόμιση ευτυχισμένα χρόνια με τον Άρη Σοϊλέδη

Όσα δήλωσε στη συνέντευξή της

Ελένη Χατζίδου: Ήταν δυόμιση ευτυχισμένα χρόνια με τον Άρη Σοϊλέδη

Για τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη, το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους και το «μάθημα» που πήρε από το χωρισμό τους μίλησε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

"Πέρασα υπέροχα με τον Άρη, έχω να κάνω μόνο πολύ καλές σκέψεις για εκείνον. Είναι εκπληκτικό παιδί, με έκανε να γελάω πολύ όσο καιρό ήμασταν μαζί. Έχω πολύ λίγο χρόνο για την προσωπική μου ζωή και όσοι είναι μαζί μου –οι φίλοι και ο σύντροφός μου– είναι επιλεγμένοι πολύ αυστηρά. Έτσι συνέβη και με τον Άρη. Για να είμαι μαζί του δυόμισι χρόνια, κάτι σημαίνει. Από την άλλη, επειδή λες για μάθημα, δεν χρειαζόταν να ανεβάζω τόσες κοινές φωτογραφίες στο Instagram και το σίγουρο είναι ότι δεν θα το ξαναέκανα", είπε και εξήγησε γιατί έσβησαν και οι δύο τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media: "Τις έχω στο κινητό μου αυτές τις φωτογραφίες, δεν τις έχω «σβήσει» από τη ζωή μου. Απλά δεν ήθελα να τις βλέπω και στο Instagram. Ήταν μια απόφαση της στιγμής. Ίσως και λίγο παιδική αν θες, ήταν αστείο που τις έσβησε ο ένας, τις έσβησε και ο άλλος. Το θετικό είναι ότι έχουμε καλή σχέση, επικοινωνούμε μάλιστα, γιατί έχουμε κάποιες εκκρεμότητες. Έχει κάποια πράγματά μου στην Κύπρο και πρέπει να τα πάρω, κι εγώ έχω δικά του πράγματα στο σπίτι μου. Κανονίζουμε πώς θα γίνει η ανταλλαγή, γιατί λείπουμε συνέχεια και οι δυο. Μαθαίνω τα νέα του, ξέρω ότι πήρε μετεγγραφή στην ομάδα της Κέρκυρας, ξέρω ότι είναι καλά.

Όσο για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης; "Για κάποιο λόγο έγινε ο χωρισμός τη δεδομένη στιγμή. Το αποφασίσαμε τώρα για να μην χαλάσει τελείως η σχέση μας. Για να μπορώ, δύο μήνες μετά, να σου λέω τα καλύτερα για εκείνον κι εκείνος αντίστοιχα για μένα. Δεν είναι υπέροχο αυτό; Θα μπορούσα να τον έχω κολλητό μου φίλο! Είναι η ψυχή της παρέας και πολύ φιλότιμο παιδί. Ήταν δυόμιση ευτυχισμένα χρόνια!", είπε.

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top