Ο Justin Bieber τρώει... άκυρο από την Κίνα- Απαγορεύεται πλέον να δώσει συναυλία!

Για....«ανάρμοστη συμπεριφορά»

Πόρτα από την Κίνα… «έφαγε» ο Justin Bieber, καθώς αποφάσισε να του απαγορεύσει να παρευρεθεί στη Λαϊκή Δημοκρατία για συναυλία, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του.

Ο λόγος; Η «κακή συμπεριφορά» του νεαρού ποπ σταρ, η οποία επηρεάζει πολλούς fans του που τον ακολουθούν πίστα στα social media και όχι μόνο!

Σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, το γραφείο Πολιτισμού της Κίνας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι τα πολλαπλά πλημμελήματα του Justin Bieber που τον έχουν εμπλέξει αρκετές φορές σε προβλήματα με το νόμο δεν αρμόζουν στην ηθική της κινεζικής κοινωνίας.

«Ο Justin Bieber είναι ένας χαρισματικός αλλά και ένας ξένος τραγουδιστής με αμφιλεγόμενη συμπεριφορά. Όσον αφορά στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, έχει εμπλακεί σε ένα σερί κακών συμπεριφορών, τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην προηγούμενή του συναυλία στη χώρα μας, προκαλώντας δυσαρέσκεια στο κοινό» ανέφεραν οι κινεζικές αρχές. 

Ωστόσο, δεν αναφέρεται ποια ακριβώς είναι η συμπεριφορά που ερέθισε τα ήθη της κινεζικής νοοτροπίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καναδός performer δεν είναι ο πρώτος που αποκλείεται από την  μουσική βιομηχανία της Κίνας, αν και οι περισσότεροι πριν από αυτόν έγιναν ανεπιθύμητοι για τη Λαϊκή Δημοκρατία κυρίως για πολιτικούς και όχι για συμπεριφορικούς λόγους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Maroon 5 όταν το 2015 εξέφρασαν δημόσια τη συμπάθειά τους για τον εξόριστο πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα και οι Oasis, όταν το 2009 ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Noel Gallagher, έπαιξε σε μία συναυλία στη Νέα Υόρκη, υπέρ της αυτονομίας του Θιβέτ.

Στην ανακοίνωσή τους οι κινεζικές αρχές αρκέστηκαν να σημειώσουν ότι ο αποκλεισμός του καναδού τραγουδιστή είναι απαραίτητος για τον «εξαγνισμό των τεχνών – περφόρμανς» στην Κίνα.

«Ευελπιστούμε να μπορέσει να συμμορφωθεί ο Τζάστιν Μπίμπερ μεγαλώνοντας και να λάβει ξανά την εκτίμηση του κινεζικού κοινού»,τόνισαν.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top