«Όλα είναι για μας» τραγούδησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και αποθεώθηκε στο Θέατρο Βράχων!

Δείτε αποκλειστικές ΦΩΤΟ από την «μαγική» βραδιά του...αιώνιου εφήβου!

«Όλα είναι για μας» τραγούδησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Rock έντεχνη φωνή της ελληνικής μουσικής σκηνής των τελευταίων χρόνων, κατάφερε να μαγέψει το κοινό του για ακόμα μια φορά.

Ένας έφηβος, όπου η επαναστατική του φωνή τον χαρακτηρίζει στις ζωντανές εμφανίσεις του, ένας τραγουδιστής που έχει να πει πολλά μέσα από τα τραγούδια του και μάλιστα στο σήμερα, το βράδυ της Πέμπτης (13/07) έδωσε ένα μουσικό ραντεβού με τους θαυμαστές του, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανέβηκε στη σκηνή  και ταξίδεψε τον κόσμο που ήταν εκεί, με τραγούδια που σημάδεψαν την σαρανταπεντάχρονη πορεία του.

Επίσης, ερμήνευσε κομμάτια από τον καινούργιο του δίσκο «Όλα είναι για μας» σε μουσική ενός από τους σημαντικότερους νέους συνθέτες, Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του επί είκοσι χρόνια συνεργάτη του Βασίλη, Οδυσσέα Ιωάννου.

Η φωνή και τα τραγούδια του έχουν σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του όλα αυτά τα χρόνια και η μοναδική του σκηνική παρουσία δεν έχει πάψει να ηλεκτρίζει και να συγκινεί ούτε μια στιγμή μέχρι σήμερα.


 

Το star.gr, διασκέδασε με τα τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να  απολαύσετε τις φωτογραφίες που σας εξαφαλίσαμε.

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr

Φωτορεπορτάζ: Θάνος Λαΐνας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top