Monadikospiti.gr: Οι φίλοι σου γεννάνε και βαπτίζουν; Δες όμορφα χειροποίητα δώρα σε φοβερές τιμές!

Ότι κι αν διαλέξεις έρχεται στην πόρτα του σπιτιού σου!

Monadikospiti.gr: Οι φίλοι σου γεννάνε και βαπτίζουν; Δες όμορφα χειροποίητα δώρα σε φοβερές τιμές!

Το www.monadikospiti.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα που αναδεικνύει τις χειροποίητες ελληνικές δημιουργίες, μας προτείνει υπέροχα δώρα για μωρά και μικρά παιδάκια που γεννιούνται ή βαπτίζονται αυτό το καλοκαίρι!

Η γέννηση και η βάπτιση είναι από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στη ζωή μας και όσοι έχουμε φίλους που περιμένουν ή βαπτίζουν το παιδάκι τους μοιραζόμαστε την χαρά τους ανυπομονούμε να είμαστε δίπλα τους! Σε αυτά τα τόσο σημαντικά γεγονότα θέλουμε να συνοδεύσουμε τις ευχές μας με ιδιαίτερα δώρα που θα μείνουν στην οικογένεια και θα τους θυμίζουν τις όμορφες στιγμές και την αγάπη μας προς αυτούς. Το www.monadikospiti.gr σου προτείνει ιδιαίτερα χειροποίητα δώρα σε προσιτές τιμές για μικρά αγοράκια και κοριτσάκια όπως τα χειροποίητα γούρια με την ιδιαίτερη συσκευασία που θα στολίσουν όμορφα το δωμάτιο τους!

Δες το  ορειχάλκινο γούρι με το ελεφαντάκι εδώ: https://www.monadikospiti.gr/item/11723/

Μια άλλη εξαιρετική πρόταση είναι και οι χειροποίητες κορνίζες, οι οποίες εκπέμπουν την ζεστασιά και ιδιαιτερότητα του χειροποίητου και απέχουν πολύ από τις συνηθισμένες κορνίζες που έχουν παραχθεί μαζικά. Η επιλογή είναι μεγάλη τόσο σε χρώματα όσο και σε μεγέθη και οι τιμές τους εξαιρετικά προσιτές – σίγουρα θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει!

 

Δες την όμορφη κορνίζα εδώ: https://www.monadikospiti.gr/item/11825/

Ένα άλλο δώρο που μας αρέσει πολύ και αφορά πάλι παιδάκια μικρά είναι τα υπέροχα ξύλινα παιχνίδια που καλλιεργούν την φαντασία των μικρών μας και τους χαρίζουν ξέγνοιαστες στιγμές χαράς. Κατασκευασμένα από εξαίρετες πρώτες ύλες σε ένα μικρό εργαστήριο στα Χανιά, τα παιχνίδια είναι διαχρονικά δώρα που θα τα χαρούν τα παιδάκια, τα αδελφάκια τους και θα περάσουν από την μία γενιά στην άλλη! Αγαπημένη μας πρόταση είναι το ξύλινο καραβάκι που το παιδί καλείται να δημιουργήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους!

Δες το ιδιαίτερο καραβάκι παιχνίδι εδώ: https://www.monadikospiti.gr/item/11713/

Ό,τι και αν διαλέξεις από το www.monadikospiti.gr είναι άμεσα διαθέσιμο και αποστέλλεται όμορφα συσκευασμένο ως δώρο για να το χαρίσεις στους αγαπημένους σου!

Η παραγγελία γίνεται εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονικά στο www.monadikospiti.gr ή τηλεφωνικά στο 211-8008795!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top