Ο Κωστής Μαραβέγιας αποκαλύπτει: «Έχω μεταφέρει πολύ ερωτισμό σε ότι κάνω»!

Ετοιμάζεται για το φαντασμαγορικό σόου στην Τεχνόπολη στις 23 Ιουνίου

Ο Κωστής Μαραβέγιας αποκαλύπτει: «Έχω μεταφέρει πολύ ερωτισμό σε ότι κάνω»!

Αισιόδοξος, ρομαντικός, δημιουργικά ρευστός αλλά και συνεπής στην πίστη του «στην ομορφιά της ζωής», ο Κωστής Μαραβέγιας, λίγο πριν το φαντασμαγορικό σόου στη σκηνή της Τεχνόπολης στις 23 Ιουνίου, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης του αγαπητού τραγουδοποιού:

Τι θα δούμε στην συναυλία στην Τεχνόπολη;

Θα έχει σίγουρα εκπλήξεις, όπως κάθε φορά, αλλά είναι νωρίς να τα αποκαλύψουμε αυτά. Θα είναι  ένα φαντασμαγορικό σόου.

Έδωσες πρόσφατα ένα τραγούδι σου σε μια διαφήμιση. Πώς προέκυψε;

Είναι ένα παλιό τραγούδι που είχα γράψει το 2008. «Μίλα μου μόνο μια φορά» λέγεται. Ήταν να μπει στον δίσκο όπου υπάρχει και το «Δυο γυναίκες», αλλά επειδή μοιάζουν πολύ, είπαμε με τον παραγωγό να το κόψουμε. Το έπαιξα σε κάποιους φίλους από τη διαφημιστική και τους άρεσε.

Ποιος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μουσική σου πορεία;

Ο Παναγιώτης Κακαντζόπουλος μου έδειξε τον δρόμο. Όταν έπαιζα με την «Ορχήστρα του Δρόμου» έψαχνα εταιρεία για να κάνω δίσκο  και δεν ήταν και πολύ ενθαρρυντικά τα μηνύματα. Ο Καλαντζόπουλος ήταν αυτός που πίστεψε σε εμένα και κάναμε τον δίσκο. Είχα 30 τραγούδια και, ενώ οι άλλες εταιρείες δεν ήθελαν τραγούδια σαν το «Δεν ζητάω πολλά» εκείνος με είχε καταλάβει καλά και διάλεξε ακριβώς αυτά.

Πως βίωνες τον έρωτα στην ηλικία των 20 και πως τώρα;

Δεν τον βιώνω διαφορετικά, τον έχω προσδιορίσει διαφορετικά. Αν υποθέσουμε ότι είναι κάτι που το βλέπει από μακριά, αλλιώς το βλέπεις στα 20 και αλλιώς τώρα. Στα 20 το έβλεπα  σαν έναν τεράστιο καταλύτη της προσωπικής μου ευτυχίας και ολοκλήρωσης. Τώρα το βλέπω σαν κάτι που έχει πολλαπλές προεκτάσεις και δεν είναι ένα, δεν είναι μια μονάδα, αλλά είναι πολύπλοκο, πολυσύνθετο που οι βάσεις και ο πυλώνας του δεν είναι η ευφορία της στιγμής, αλλά η βαθύτερη αγάπη, η συντροφικότητα και η συνάντηση με τον άλλο. Από την άλλη, έχω μεταφέρει πολύ ερωτισμό σε ότι κάνω. Για να κάτσεις να ακούσεις 60 φορές ένα έργο θέλει μεγάλο έρωτα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top