Καίτη Παπανίκα: Το συγκλονιστικό όνειρο στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη!

ΔΕΙΤΕ τι είχε αφηγηθεί στην Ναταλία Γερμανού

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Namaste» ήταν η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη της Καίτης Παπανίκα, η οποία έφυγε από τη ζωή, νικημένη από τον καρκίνο.

Ντυμένη στα λευκά και χαμογελαστή, η ηθοποιός πήγε στο πλατό με δώρα σύκα που δυναμώνουν και φέρνουν τύχη.

Στην τελευταία της αυτή τηλεοπτική συνέντευξη, η Κάτια Παπανίκα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής και ένα όνειρο, στο οποίο είδε ανθρώπους που δεν βρίσκονται πια στη ζωή και έκανε την παρουσιάστρια να ανατριχιάσει:

 «Όλους τους θυμάμαι και όλους τους αγαπάω γιατί δεν  είχα συγκρούσεις ποτέ, πολλή αγάπη για όλους. Πολλές φορές τα βράδια πριν κοιμηθώ τους σκέφτομαι και λέω αυτός έφυγε, αυτός έφυγε. Μέχρι και όνειρο είδα όταν ήμουν στην Τουρκία. Τι όνειρο ήταν αυτό! Με μαύρα καπέλα! Τον Ρίζο, τον Δαδινόπουλο, τον Καραγιώργη… Όλοι περίμεναν σε μια σειρά εκεί και ήταν κάτι αυτοκίνητα μαύρα και ήταν σαν να έπεφτε φως.

Και  έλεγα «πως περνάτε εκεί;» Μου είπε ο Καραγιώργης «εμείς καλά περνάμε εσείς τα έχετε κάνει μπάχαλο». «Έλα πάμε να φάμε» μου είπε. Ήταν ένα τραπέζι γεμάτο μελιτζάνες. Πήγα. Να πάρω και τη μελιτζάνα να τη φάω και μου λέει ο άλλος δίπλα, «δώσε μου την πεινάω» αφηγήθηκε η Καίτη Παπανίκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top