Νέος έρωτας για την Αθηνά Ωνάση- Ποιος είναι ο ιππέας που της έκλεψε την καρδιά

Πρόκειται για τον Ιταλό Αλμπέρτο Τζόρτζι-Πρώτη ανάρτηση:02-06-2017 09:48

Νέος έρωτας για την Αθηνά Ωνάση- Ποιος είναι ο ιππέας που

O έρωτας με έρωτα περνάει, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές ή κάτι παρεμφερές σκέφτηκε η Αθηνά Ωνάση, η οποία, μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Ντόντα και τις δύσκολες ώρες που ακολούθησαν, βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά διάσημου Ιταλού ιππέα.

Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Τζόρτζι, ο οποίος, όπως φαίνεται, έκλεψε την καρδιά της χρυσής κληρονόμου.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Μιλάνο, ήρθαν, όμως, κοντά όταν η Αθηνά του πούλησε ένα από τα άλογά της, το Cornetto K,  γεγονός που έκανε τον Αλβάρο να…φουντώσει και να δηλώσει δημόσια ότι το άλογο αυτό είναι ιδιαίτερα απαιτητικό κι ότι ο Τζόρτζι δεν είναι αρκετά έμπειρος ακόμα. «Ο νέος αναβάτης, ο Τζόρτζι, είναι πάρα πολύ καλός, ωστόσο το συγκεκριμένο άλογο δεν είναι ιδανικό. Είναι πολύ δύσκολο» είπε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι προπονείται μαζί, συμμετέχει σε αγώνες, φωτογραφίζεται με άνεση και οι φήμες…δίνουν και παίρνουν! Μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Βέλγιο και Ιταλία. Ο Αλμπέρτο είναι ένας πολύ καλός, νέος αθλητής, αναγνωρισμένος στη χώρα του, που έχει καταφέρει να δείξει το ταλέντο του στην ιππασία.

Ο Τζόρτζι είναι στα δεξιά της Αθηνάς

Υπάρχει, όμως, και μελανό σημείο στο love story: σύμφωνα με την εφημερίδα “Secret”, ο Αλμπέρτο έχει ήδη αγαπημένη, η οποία έγινε έξαλλη με τις φήμες. Η Αναλίζα Τζιουντίνι, όπως ονομάζεται, προσπαθεί να γνωστοποιήσει τη σχέση της με τον Τζόρτζι και να «μαρκάρει την περιοχή της», δημοσιεύοντας διαρκώς επαίνους για τον ιππέα στα social media της και φωτογραφίες μαζί του. Ο Τζόρζι, βέβαια, είναι λίγο πιο διακριτικός κι αποφεύγει να προβάλλει την προσωπική του ζωή δημόσια.

Ο διεθνής Τύπος, πάντως, κάνει λόγο για σχέσεις Αθηνάς και Αλμπέρτο, ελπίζοντας να μην γίνει ξανά η κληρονόμος μέρος ενός ερωτικού τριγώνου.

Η Αναλίζα Τζιουντίνι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top