Αγριεύει ο πόλεμος Ωνάση-Αλβάρο: Η εκδίκηση της Αθηνάς

Ενόψει της νέας ακροαματικής διαδικασίας για το πολύκροτο διαζύγιό τους

Αγριεύει ο πόλεμος Ωνάση-Αλβάρο: Η εκδίκηση της Αθηνάς

Αγριεύει ο πόλεμος της Αθηνάς Ωνάση με τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ενόψει της νέας ακροαματικής διαδικασίας για το πολύκροτο διαζύγιό τους.

Λάδι στη φωτιά έρχονται να ρίξουν πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βραζιλιάνο ιππέα να ετοιμάζεται να καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης στο δικαστήριο μια Βραζιλιάνα ψυχίατρο, η οποία αναμένεται να καταθέσει πως η Αθηνά έπασχε από μανιοκατάθλιψη και δεν εκτελούσε τα συζυγικά της καθήκοντα.

Με αυτόν τον τρόπο ελπίζει πως θα καταφέρει να δικαιολογήσει την απιστία που του προσάπτει η άλλη πλευρά και υπήρξε ο κυριότερος λόγος για το χωρισμό τους.

Σύμφωνα με την Real News όμως, η συγκεκριμένη μάρτυρας δεν θα βοηθήσει και ιδιαίτερα, μιας και ουδέποτε είχε αναλάβει την χρυσή κληρονόμο.

Σημειώνεται πως το ζητούμενο για τον εν διαστάσει σύζυγο της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση είναι να διεκδικήσει όσο υψηλότερη διατροφή γίνεται και να καταφέρει να αποσπάσει μέρος της τεράστιας περιουσίας της.

Πάντως, η Αθηνά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δείχνει να έχει αφήσει πίσω τα χρόνια που έζησε στο πλευρό του Ντόντα και έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τα όνειρά της. να γίνει δηλαδή κορυφαία αθλήτρια στην  ιππασία όπως πάντα ήθελε. Μάλιστα, ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά και να επενδύσει σε ένα από τα ακριβότερα άλογα του κόσμου. Αυτή θα είναι και η απάντησή της στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος υποστηρίζει  αφότου χώρισαν ότι οι επιδόσεις της δεν είναι καλές ενώ συνεχίζει να ανεβάζει φωτο με τη νέα του αγαπημένη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top