"Sir, you will be missed": Η επίσημη ανακοίνωση θανάτου του Ρότζερ Μουρ

Διαβάστε τη

"Sir, you will be missed": Η επίσημη ανακοίνωση θανάτου του Ρότζερ Μουρ

Το όνομά του συνοδεύει μια ολόκληρη κινηματογραφική εποχή.

Αλλά το αστέρι του σερ Ρόζτερ Μουρ έσβησε σε ηλικία 89 ετών στην Ελβετία και πλέον ο τηλεοπτικός «Άγιος» βρίσκεται πλέον στα ουράνια, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, νικημένος από τον καρκίνο με τον οποίο έδινε το τελευταίο διάστημα μάχη.

Την τραγική είδηση του θανάτου του βετεράνου Βρετανού ηθοποιού και πάλαι ποτέ πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών Τζέιμς Μποντ επιβεβαίωσε η οικογένειά του στον επίσημο λογαριασμό του ηθοποιού στο Twitter, ανακοινώνοντας ότι η κηδεία του θα είναι ιδιωτική και θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση: 

«Σερ Ρότζερ Τζορτζ Μουρ,

Ηθοποιός, πρεσβευτής της Unicef, συγγραφέας

Με βαθύτητα θλίψη οφείλουμε να ανακοινώσουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας, Σερ Ρότζερ Μουρ, απεβίωσε σήμερα στην Ελβετία μετά από σύντομη αλλά γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η αγάπη με την οποία περιεβλήθη τις τελευταίες του ημέρες ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις. Γνωρίζουμε ότι η αγάπη και ο θαυμασμός μας (προς το πρόσωπό του) θα μεγεθυνθούν ακόμη περισσότερο από όλους τους ανθρώπους στην υφήλιο που τον γνώρισαν μέσα από τις ταινίες του, τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και το έργο του για την Unicef, το οποίο και θεωρούσε ότι ήταν το μεγαλύτερό του επίτευγμα. Η στοργή που ένιωθε ο πατέρας μας όποτε ανέβαινε στη σκηνή ή στεκόταν μπροστά σε μια κάμερα, του αναπτέρωνε το ηθικό και τον οδήγησε στο να εργάζεται συνεχώς, ακόμη και μέχρι τον Νοέμβριο του 2016, σε ηλικία σχεδόν 90 ετών, που πραγματοποίησε την τελευταία εμφάνισή του στο Royal Festival Hall του Λονδίνου. Το χειροκρότημα που εισέπραξε πάνω και κάτω από τη βρετανική σκηνή από το δυναμικό κοινό κλόνισε τα θεμέλια του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον τόπο γέννησής του.

Σε ευχαριστούμε πατέρα που ήσουν αυτός που ήσουν και που έγινες τόσο σημαντικός για πολλούς ανθρώπους.

Οι σκέψεις μας στρέφονται τώρα στο να βοηθήσουμε την Κριστίνα (σ.σ.: σύζυγο του Μουρ) σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σύμφωνα με τις επιθυμίες του πατέρα μας, θα γίνει μια ιδιωτική κηδεία στο Μονακό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top