Για πρώτη φορά! Ο Κούτσερ μίλησε για την απιστία και τον χωρισμό από την Μουρ

Ο ηθοποιός έσπασε την σιωπή του

Για πρώτη φορά! Ο Κούτσερ μίλησε για την απιστία και τον χωρισμό από την Μουρ

Έξι χρόνια πέρασαν από τον ξαφνικό χωρισμό του πάλαι ποτέ αγαπημένου διάσημου ζευγαριού, ο οποίος μόνο ομαλός δεν ήταν, μετά τις αποκαλύψεις ότι εκείνος την απάτησε -και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου γάμου τους.

Ούτε μία φορά από τότε ο Άστον Κούτσερ δεν έχει σχολιάσει το συμβάν, ενώ αξίζει να θυμήσουμε ότι σήμερα έχει πια ξαναφτιάξει τη ζωή του στο πλευρό της Μίλα Κούνις, με την οποία έχουν ήδη δυο κορούλες. Πρόσφατα, ο 39χρονος σταρ επέστρεψε στην πατρίδα του, την Άιοβα για να παραλάβει ένα πολύ σημαντικό βραβείο. Το πανεπιστήμιο Ντρέικ (Drake University) αποφάσισε να συμπεριλάβει φέτος τον Άστον στη λίστα με τους ανθρώπους που θα βράβευε με το Βραβείο Χαρακτήρα Ρόμπερτ Ντ. Ρέι Πίλαρ (Robert D. Ray Pillar of Character Award).

Μη «μασώντας» τα λόγια του, ο Κούτσερ αναγνώρισε τον «ειρωνικό παραλογισμό» της όλης βράβευσης και αναφέρθηκε στο «ατυχές» συμβάν με δικά του λόγια για πρώτη φορά.

«Ξέρετε... Είμαι πιθανότατα ο πρώτος άνθρωπος που λαμβάνει αυτό το βραβείο έχοντας προσπαθήσει να διαρρήξει το Λύκειό του κάποια στιγμή... Επίσης, είμαι πιθανότατα ο πρώτος άνθρωπος που λαμβάνει βραβείο για χαρακτήρα, τη στιγμή που είδε το όνομά του να λασπώνεται σε κάθε γκοσιποπεριοδικό ως μοιχός, πριν από 5 χρόνια. Ο χαρακτήρας, λοιπόν προκύπτει όταν αυτά τα περιοδικά σε έχουν ξεσκίσει για κάτι που ίσως έχεις κάνει, ίσως όχι, και την ίδια στιγμή εσύ πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου και όλοι να σε κοιτάζουν ως μοιχό».

Ο Κούτσερ  και η Μουρ χώρισαν το 2011, πριν πάρουν οριστικό διαζύγιο το 2013, ωστόσο οι φήμες για απιστία από τη μεριά του Kούτσερ κυνηγούσαν το ζευγάρι για τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Όταν η Μουρ ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Κούτσερ, έκανε μία επίσημη δήλωση που έμοιαζε σαν να εννοεί πως χώριζε μαζί του εξαιτίας της απιστίας του: "Mε μεγάλη στενοχώρια και βαριά καρδιά, αποφάσισα να τερματίσω τον γάμο έξι χρόνων με τον Ashton," είπε η Mουρ στο Associated Press. "Ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος, υπάρχουν συγκεκριμένες αξίες και όρκους που κράτησα ιερούς, και με αυτό το πνεύμα έχω διαλέξει να πορευτώ μπροστά στη ζωή μου."

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top