«Grand Finale» για Πλούταρχο-Ζήνα! Τι έκρυβε η τούρτα με τον αριθμό 14.000.000;

Αποκλειστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ στο star.gr!

«Αυλαία» έριξαν το βράδυ του Σαββάτου (25/03) ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα.

 Οι επιτυχημένες εμφανίσεις των δύο τραγουδιστών  στο «Posidonio Music Hall» ολοκληρώθηκαν έπειτα από 6 μήνες αφήνοντας τόσο τους ίδιους όσο και στους θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν πρόσφεραν νύχτες γεμάτες διασκέδαση και δυνατές ερμηνείες, παρέα με τους Kings και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Όλοι οι καλλιτέχνες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την άψογη συνεργασία τους, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και τον επιχειρηματία, Βασίλη Κοντόπουλο.

Οι Kings έκαναν και μια έκπληξη στον Γιάννη Πλούταρχο όταν ερμήνευαν πάω στη σκηνή την μεγάλη επιτυχία «Όσο θα λείπεις»! Τι έκαναν; Εμφάνισαν στη σκηνή μια τούρτα για να γιορτάσουν τα 14.000.000 views του τραγουδιού στο ΥοuTube.

Τα μέλη του συγκροτήματος έκαναν λόγο για μια άψογη συνεργασία με το «καλύτερο παιδί», ενώ ο τραγουδιστής με την σειρά του πήρε το μικρόφωνο και αποκάλυψε πως υπεύθυνος γι’ αυτή την ιδέα ήταν ο επιχειρηματίας, Βασίλης Κοντόπουλος.

Η τούρτα κόπηκε στο καμαρίνι του Γιάννη Πλούταρχου όπου παρόντες πέρα από τους Kings ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Βασίλης Άνης.

Το κομμάτια της τούρτας μοιράστηκαν σε όλους και το μεγαλύτερο το κράτησαν για την Πέγκυ όπου την ώρα της κοπής της… τούρτας τραγουδούσε στη σκηνή του «Posidonio».

Το star.gr ήταν εκεί και κατάφερε να εξασφαλίσει για τους αναγνώστες του αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο...

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top