ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: Η Νικόλ Κίντμαν ΕΛΑΜΨΕ στο after party των Όσκαρ

Την εντοπίσαμε μέσα στο πλήθος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: Η Νικόλ Κίντμαν ΕΛΑΜΨΕ στο after pa

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην 89η τελετή των Όσκαρ, που έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Πρώτος και κυριότερος, γιατί όταν είσαι η Νικόλ Κίντμαν αρκεί και αυτό από μόνο του σα γεγονός για να καρφωθεί ο φωτογραφικός φακός πάνω σου.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ ξεχώρισε – και τρολαρίστηκε κιόλας – για το περίεργο χειροκρότημά της, για το κομψό του φορέματός της, που την κατάταξε σε μια από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, αλλά και για το «ρουφηχτό» φιλί που έδωσε μπροστά στις κάμερες στον σύζυγο της, Κιθ Έρμπαν.

Αφού περπάτησε στο κόκκινο χαλί, συνοδευόμενη από εκείνον, παρακολούθησε την λαμπερή τελετή στην αίθουσα του Dolby Theater και – δυστυχώς για εκείνη – έφυγε χωρίς χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια -  ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Lion του Γκαρθ Ντέιβις.

Εκεί, ο φωτογραφικός φακός του star.gr – που είχε καταφέρει να τρυπώσει – την εντόπισε και την απαθανάτισε σε πιο χαλαρές και χαμογελαστές στιγμές!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top