ΔΙΑΣΗΜΟΣ ηθοποιός κάνει στροφή: ΤΩΡΑ ΚΑΙ συγγραφέας – Θα εκδώσει το δικό του βιβλίο

Στροφή 180 μοιρών

ΔΙΑΣΗΜΟΣ ηθοποιός ΤΩΡΑ ΚΑΙ συγγραφέας

Αν έχει υποδυθεί ρόλους στην καριέρα του. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα κάνει τον συγγραφέα για τις ανάγκες κάποιας ταινίας, αλλά… κανονικά!

Ο Τομ Χανκς αυτή τη φορά θα είναι εκείνος που θα… δημιουργήσει ρόλους, μιας και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δικό του βιβλίο που θα περιέχει μικρές, αυτοτελείς ιστορίες γραμμένες από τον ίδιο.

Μάλιστα, θα φτιάξει και ένα audiobook για εκείνους που είναι περισσότερο ακουστικοί τύποι, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να ακούσει την αφήγησή του.

Με τίτλο «Uncommon Type: Some Stories», το βιβλίο θα περιέχει 17 ιστορίες, κάθε μία από τις οποίες θα πραγματεύεται μία υπόθεση που έχει να κάνει με μία διαφορετική... γραφομηχανή – γνωστή η αγάπη του σε αυτές, μιας και είναι συλλέκτης ρετρό κομματιών που ξεπερνούν τα 100.

«Στα δύο χρόνια που έγραφα τις ιστορίες, έκανα ταινίες στη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο, τη Βουδαπέστη και την Ατλάντα και έγραφα παντού. Έγραφα σε ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια των περιοδειών προώθησης, στις διακοπές, στα αεροπλάνα, στο σπίτι και στο γραφείο. Όταν μπορούσα πραγματικά να κάνω ένα πρόγραμμα και να το τηρήσω, έγραφα το πρωί από τις 9 μέχρι τη 1», επεσήμανε ο 60άχρονος σταρ που ξεκίνησε να ασχολείται με τη συγγραφή του βιβλίου το 2015 μέσω λάπτοπ, ωστόσο, και όχι γραφομηχανής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top