ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: ΔΕΙΤΕ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟ οπτικό υλικό από πρόβες του Παντελή Παντελίδη

Ο Παντελής στην πίστα της Πύλης Αξιού και του Teatro λίγο πριν τις πρεμιέρες του

2014.

Τότε που ο Παντελής Παντελίδης μεσουρανούσε. Τότε που όλη η Ελλάδα είχε ήδη μάθει το όνομά του και «υποκλιθεί» στο ταλέντο, την φωνή, τα τραγούδια και την ψυχή του.

Λεπτολόγος και θέλοντας πάντα να είναι όλα στην εντέλεια πριν βγει στη σκηνή, προκειμένου όσοι βρεθούν στο νυχτερινό κέντρο και τον τιμήσουν με την παρουσία τους να φύγουν «γεμάτοι» και ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα που τους έδινε, ο Παντελής συνήθιζε να κάνει πολύωρες πρόβες.

Οι περισσότερες - αν όχι όλες - γινόντουσαν πάντα βράδυ ή μάλλον ξημερώματα. Πολλές φορές, στους καναπέδες και στα τραπέζια απέναντί του και ενώ εκείνος «τσέκαρε» τον ήχο, τα φώτα και ό,τι άλλο περνούσε από το χέρι και τη ματιά του, υπήρχαν και φίλοι του, κάνοντας έτσι τις βραδιές των πολύωρων προβών σε… «πάρτι».

Και αυτό συνήθιζε να το κάνει παντού, όπου εμφανιζόταν, σε όποια πόλη και να ήταν.

Όπως φαίνεται και στο πρώτο από τα τρία βίντεο που εξασφάλισε και δημοσιεύει το star.gr, ο Παντελής Παντελίδης βρίσκεται στη σκηνή του Teatro, του νυχτερινού κέντρου της Αθήνας που συνδέθηκε απόλυτα με το όνομά του, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο σχήμα του 2014 με τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο Παντελής ερμηνεύει ένα από τα κομμάτια του που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό, το "Παραμυθιάζομαι".

Στα επόμενα δύο βίντεο, ο λαϊκός τραγουδιστής είναι στην πίστα της Πύλης Αξιού. Και εδώ, κάνει πρόβες στο κομμάτι "Παραμυθιάζομαι", στο οποίο είχε και ο ίδιος αδυναμία. Το τελευταίο σκέλος, ο Παντελής κάνει πρόβα ακόμα και στην είσοδό του στη σκηνή, που τότε έκανε με το κομμάτι "Γίνεται".

Μάλιστα, τα δύο αυτά βίντεο είναι από την πρόβα τζενεράλε, την τελική πρόβα, πριν την πρεμιέρα που είχε κάνει μαζί με την Πάολα, την Τάμτα και τον Σταν. Χαλαρός, ευδιάθετος και άνετος, ο Παντελής ετοιμαζόταν να δώσει ξανά τον καλύτερό του εαυτό.

Μετά από μια τέτοια πρόβα, άλλωστε, σε μια προσπάθεια να έχει τον πλήρη «έλεγχο» των όσων θα μοιραστεί με τους θαυμαστές του από σκηνής, ήταν που το αστέρι του «έσβησε». Εκείνο το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016, κάπου στο Ελληνικό.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top