ΣΟΚ! Η κόρη του Έλβις βρήκε άσεμνες φωτογραφίες του άντρα της με… τα παιδιά τους!

Απίστευτη η εξομολόγησή της - Πρώτη ανάρτηση 18-02-2017 01:10

κόρη Έλβις άσεμνες φωτογραφίες άντρα μe παιδιά

Αποτελεί σοκ από μόνη της σαν είδηση, πόσο μάλλον όταν την κάνει και η κόρη του Έλβις Πρίσλει. Η Λίζα Μαρί Πρίσλει εξομολογήθηκε, σοκάροντας την κοινή γνώμη, ότι ο τέταρτος σύζυγός της και πατέρας των 8χρονων δίδυμων κοριτσιών τους διατηρούσε στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή εκατοντάδες άσεμνες φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών τους!

Η κόρη του βασιλιά του rock n roll ήταν η πρώτη που το ανακάλυψε, ενώ στη συνέχει η αστυνομία ανέλαβε την υπόθεση. Έχει μάλιστα οριστεί δίκη για τον Μάρτιο όπου θα αποφασιστεί η τύχη τους.

«Ήμουν σοκαρισμένη και τρομαγμένη, ήθελα να κάνω εμετό», αναφέρει στα έγγραφα του διαζυγίου της από τον Michael Lockwood, εναντίον του οποίου διεξάγεται έρευνα. Μάλιστα, τα παιδιά, Φίνλεϊ και Χάρπερ και Harper, αναγκάστηκαν να αποχωριστούν την μητέρα τους καθώς, σε αυτές τις περιπτώσεις ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να βρίσκονται υπό την φροντίδα ειδικών ψυχολόγων της Πρόνοιας.

Σύμφωνα με την ίδια, οι αρχές έχουν κατασχέσει πάνω από 80 συσκευές με οπτικοακουστικό υλικό από το σπίτι στο οποίο διέμενε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, οι οποίες δεν έχουν ακόμα αναλυθεί. «Δεν γνωρίζω τι αρχεία περιέχουν, αλλά φοβάμαι πως θα έχουν ακόμα πιο αηδιαστικά πράγματα», αναφέρει.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με μια χλιδάτη τελετή στο Τόκυο το 2006 και χώρισαν πέρσι. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Lockwood απαιτεί από την πρώην γυναίκα του διατροφή 40 χιλιάδων δολαρίων το μήνα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top