Παντελής Παντελίδης: Όλες οι λεπτομέρειες από την τελευταία πρόβα του τραγουδιστή

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει στενός του συνεργάτης

Παντελής Παντελίδης: Όλες οι λεπτομέρειες από την τελευταία πρόβα του τραγουδιστή

Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο Σάββατο από την ημέρα που «πάγωσε» όλη η Ελλάδα. Από την ημέρα που το τραγικό τροχαίο το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Το περιοδικό Down Town αφιερώνει το εξώφυλλο του στον αγαπημένο τραγουδιστή, ενώ στενός συνεργάτης του, που ήταν κοντά του στην τελευταία πρόβα πριν από το τροχαίο, μιλάει στο περιοδικό για τις τελευταίες ώρες του τραγουδιστή.

«17 Φεβρουαρίου του 2016. Είναι Τετάρτη λίγο μετά τις έξι το απόγευμα. Ο Παντελής κάνει μία από τις τελευταίες πρόβες του για τις εμφανίσεις του στο Teatro με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Έχουν προηγηθεί οι εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με σαρωτική επιτυχία. «Κάνει λάθη για να μάθει της καρδιάς μου το γραμμένο''. Με αυτόν τον στίχο ανεβαίνει πάνω στην πίστα για την τελευταία πρόβα της ζωής του», αναφέρει το δημοσιεύμα και προσθέτει: «Ο Παντελής είναι ταραγμένος. Ο Παντελής δεν είναι καλά εκείνη την ημέρα. Αιτία, ένα τραγούδι του».

«Δεν περίμενε ότι το τραγούδι που θα έγραφε και η λέξη Κατεχόμενα θα προκαλούσαν τόσες αρνητικές αντιδράσεις...Δεν του έπαιρνες πολλές λέξεις εκείνο το βράδυ!», αναφέρει συνεργάτης που βρισκόταν μαζί του μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, όταν τελείωσαν την πρόβα.

«Στο ενδιάμεσο, έφαγαν σουβλάκια και παρακολούθησαν μαζί ποδοσφαιρικό αγώνα για το Champions  League. Ο Παντελής φορούσε ένα μαύρο T-shirt, αθλητική φόρμα, ενώ στο αριστερό του χέρι είχε ένα κομποσκοίνι από το Άγιο Όρος, δώρο από θαυμαστή του» γράφει το Down Town.

«Η πρόβα συνεχίστηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να εύχεται ''καλή αρχή'' και τον Αντώνη Ρέμο να του γράφει μηνύματα στο κινητό: ''Πάλι θα κάνεις πάταγο, ρε μπαγάσα!''. Στις τρεις τα ξημερώματα, είχαν μείνει ελάχιστα πια μέσα στο Teatro, κυρίως τεχνικοί, τραγουδιστές και κάποιοι φίλοι. ''Αλάνοα θα σκίσουμε μεθαύριο. Εγώ πάω για ποτό, ποιος θα ακολουθήσει; '', είπε ο Παντελής», είπε ο άνθρωπος που τον είδε για τελευταία φορά να φεύγει μόνος του, μιας και δεν τον ακολούθησε κανείς, αφού όλοι ήταν πολύ κουρασμένοι από την πρόβα. Έφυγε με προορισμό γνωστό κλαμπ της παραλιακής, όπου τον περίμεναν τρεις φίλοι του και δύο κοπέλες, η Μίνα και η Φρόσω» προσθέτει το περιοδικό. 

Το χρονικό της γνωριμίας του Παντελή με την Μίνα και την Φρόσω

Σύμφωνα με μαρτυρία κοινής φίλης των κοριτσιών, η Μίνα και η Φρόσω γνώριζαν τον Παντελή από τότε που έκανε live σε μικρά μαγαζιά της Αθήνας. 

«Μέχρι και διακοπές στην Ίο είχαν κάνει μαζί πριν από τρία χρόνα», περιγράφει φίλη των κοριτσιών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top