H Gucci «αδειάζει» το ΚΑΣ: Δεν τάξαμε λεφτά για το catwalk στην Ακρόπολη

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του οίκου - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 15-02-2017 19:42

Η πρόταση που κατέθεσε η Gucci για να πραγματοποιηθεί επίδειξη της κολεξιόν υψηλής ραπτικής με τίτλο «Gucci Cruz 2018» στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, έπεσε σε «τοίχο», μιας και το ΚΑΣ απάντησε αρνητικά.

Ο ιταλικός οίκος μόδας, μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε, σχετικά με την απόφαση που ελήφθη για το fashion show, αναφέρει ότι όντως υπήρξε πρόταση συνεργασίας και ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τις ελληνικές αρχές για να διερευνήσει τη δυνατότητα αυτής, αλλά δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα για οικονομικά ανταλλάγματα.

Η πρόταση ενημέρωνε ακόμα ότι η επίδειξη θα διαρκούσε 15 λεπτά και ανάμεσα στους 300 «εκλεκτούς» που θα παρευρίσκονταν στην λαμπερή εκδήλωση το 10% θα ήταν Έλληνες καλλιτέχνες και επίσημοι, το 80% Ευρωπαίοι και Αμερικανοί εκδότες διεθνών περιοδικών μόδας και δημοσιογράφοι, ενώ το υπόλοιπο 10% αφορούσε αστέρες του Χόλιγουντ.

Μάλιστα, η οικονομική πρόταση που φέρεται να έπεσε στο τραπέζι ούτως ώστε να υλοποιηθεί η πρόταση του διάσημου brand χαρακτηρίζεται λανθασμένη από τον ίδιο τον οίκο.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Gucci

«Επιβεβαιώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τις ελληνικές αρχές για να διερευνήσει τη δυνατότητα μιας μακροπρόθεσμης πολιτιστικής συνεργασίας. Αυτό το είδος της πρωτοβουλίας δεν είναι νέο για μας. Τα τελευταία χρόνια η Gucci έχει καθιερώσει τέτοιες πολιτιστικές συνεργασίες με το Palazzo Strozzi στην Φλωρεντία, το Μουσείο Mingshen στη Σαγκάη, το Chatsworth House στην Αγγλία και το LACMA στο Λος Αντζελες.Οι εικασίες σχετικά με την υποτιθέμενη οικονομική πρόταση, άμεση ή έμμεση, είναι απολύτως λανθασμένες. Οι πληροφορίες που αναδημοσιεύτηκαν από την Repubblica.it και από μερικά ελληνικά site δεν έχουν καμία επιβεβαίωση από εμάς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top