Aφιέρωμα star.gr: Τζέιμι Ντόρναν ή αλλιώς "Μr Grey"- 10 πράγματα που ΔΕΝ ήξερες για τον ΚΟΥΚΛΟ πρωταγωνιστή του "50 αποχρώσεις του Γκρι"

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Aφιέρωμα star.gr: Τζέιμι Ντόρναν ή αλλιώς "Μr Grey"- 10 πράγματα που ΔΕΝ ήξερες για τον ΚΟΥΚΛΟ πρωταγωνιστή του "50 αποχρώσεις του Γκρι"

O Τζέιμι Ντόρναν είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών μιας και ο «Mr Grey», ο ρόλος που υποδύεται στις «50 αποχρώσεις του γκρι» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Tο sequel της ταινίας, «Fifty Shades Darker», ξεκίνησε να προβάλλεται και στους ελληνικούς κινηματογράφους και οι fans του ανυπομονούν να απολαύσουν ξανά τον 32χρονο γοητευτικό Ολλανδό.

Βέβαια, υπάρχουν πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζεις για εκείνον!

Το star.gr, όμως,  έψαξε και έμαθε για το παρελθόν του, ώστε φίλη αναγνώστρια να έχεις πλήρη εικόνα για τον κούκλο ηθοποιό που έχει κάψει πολλές γυναικείες καρδιές.

Σημειώνεις;

1) Δυστυχώς για εσένα είναι παντρεμένος από το 2012 με την τραγουδίστρια – στιχουργό – ηθοποιό Αμέλια Γoυόρνερ και έχουν αποκτήσει δύο κόρες. 

2)  Πριν κάποια χρόνια τη δική του μπάντα. Συγκεκριμένα ήταν μέλος του γκρουπ "Sons of Jim", το οποίο όμως διαλύθηκε το 2006. 

 
3) Τα είχε για δύο χρόνια με την Κίρα Νάιτλι! Έβγαιαν από το 2003-2005. Oh yes! 

4) Ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο. Εξού και αυτό το καλογυμνασμένο το κορμί! Αν και ποτέ δεν του άρεσε το έκανε για τα χρήματα.

5)  Ήταν παρτενέρ της Κέιτ Μος και της Εύα Μέντες σε εμβληματικές καμπάνιες του Calvin Klein

6)  Ήταν παίκτης του ράγκπι

7) Δεν αντέχει το ξύρισμα, έχει ανασφάλεια σχετικά με την εξωτερική του εμφάνιση ( κι όμως!!!) και τον τρόπο που περπατάει!

8) Στην αρχή της καριέρας του ως ηθοποιός συγκατοικούσε με τους Άντριου Γκάρφιλντ και Έντι Ρεντμέιν

9) Έχει τρέλα με τον Don Rickles που κάνει τη φωνή του Mr Potato. 

10)  Ο πρώτος του μεγάλος ρόλος στο σινεμά ήταν το 2006 στην ταινία της Sofia Coppola “Marie Antoinette” με πρωταγωνίστρια την Kristen Dunst.

 
Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr) 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top