Εκρηκτική εμφάνιση των 15 50 στο «Σταυρό του Νότου»-Χαμός στα καμαρίνια για μια ΦΩΤΟ!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε για τους αναγνώστες του το star.gr

Ακόμα μία σαρωτική εμφάνιση πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες, οι 15 50 στο «Σταυρό του Νότου». Οι θαυμαστές του συγκροτήματος δεν έβλεπαν την ώρα να ακούσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και να ξεφαντώσουν με την ψυχή τους.

Οι 15 50, οι οποίοι διακρίνονται για την μεταδοτική ενέργειά τους παρουσίασαν  ένα πρόγραμμα όπως μόνο εκείνοι ξέρουν σε συνδυασμό με τις δικές τους επιτυχίες «Tις νύχτες ντύνομαι παιδί», «Πίστεψέ το», «Να καιγόμουνα», «Δύση», «Εγώ- κοίτα με πετάω» καθώς και τις αγαπημένες διασκευές «Σαν σταρ του σινεμά», «Εγώ είμαι για σένα», «Αμερικάνο», «Θεός αν είναι» αλλά και διαχρονικά ελληνικά και ξένα τραγούδια με το δικό τους ύφος και στυλ.

Στο τέλος της βραδιάς, οι θαυμάστριες σχημάτισαν ουρές έξω από το καμαρίνι του frontman του συγκροτήματος, Μηνά Τσίγκου, ο οποίος είναι στην ομάδα του Κώστα Μακεδόνα στο Rising Star, αλλά και του leader- Ρουσσέτου Δημητρόγλου, προκειμένου να ποζάρουν μαζί τους στο φωτογραφικό φακό και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Όσοι δεν πρόλαβαν να τους απολαύσουν θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι αύριο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου θα επανέλθουν ανανεωμένοι στο Βourdon στη Γλυφάδα.

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά πάρτε μία μικρή γεύση από τις φωτογραφίες και το αποκλειστικό βίντεο του star.gr!

Ρεπορτάζ: Μίτση Σκέντζου (mskentzou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top