Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται με την κοιλιά... στο στόμα: Η εγκυμοσύνη για μένα είναι σα θαύμα!

Όσα είπε στη συνέντευξή της η Άριελ Κωνσταντινίδη

Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται λίγο πριν γεννήσει:

Για τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος, τα συναισθήματά της και τον τρόπο που βιώνει την εγκυμοσύνη – μιας και είχε δύο αποβολές μίλησε στην τελευταία της συνέντευξη η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Είμαι από εκείνες που βιώνουν την εγκυμοσύνη σαν ένα θαύμα! Είναι ένας τρόπος να δεις τον Θεό! Είναι ένα προνόμιο που έχουμε εμείς οι γυναίκες, να βιώνουμε δηλαδή τη ζωή μέσα μας», δήλωσε στο περιοδικό You η ηθοποιός, που σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της τα δίδυμα αγόρια της και πρόσθεσε: «είναι καταπληκτικό, δεν πίστευα ποτέ ότι θα το ένιωθα ως μία ευλογία. Είναι σπουδαίο, όμως, γενικότερα, θεωρώ το να μεγαλώνεις ένα παιδί».

Αναφέρθηκε και τις αποβολές που είχε και πώς τελικά τις ξεπέρασε: «Οι αποβολές που είχαν ήταν ό,τι χειρότερο ένιωσα στη ζωή μου. Έχασα δύο μωρά! Την πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, απογοητεύτηκα, όμως, σιγά σιγά, το ξεπέρασα. Την δεύτερη φορά, που το μωράκι ήταν στον τρίτο μήνα, έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη. Μου πήρε πολύ χρόνο να το ξεπεράσω».

Τέλος, περιέγραψε και τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος: «Φώναζα από την χαρά μου, δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξεις από την ευτυχία μου. Πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου αμέσως και του το ανακοίνωσα. Θυμάμαι ότι του είπα “έχει βγει μεγάλη ορμόνη και μάλλον είναι δίδυμα”». Αλλά και για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι τελικά θα έρθουν δύο μωρά στον κόσμο και όχι ένα: «Δεν το πίστευα στην αρχή, αλλά, σταδιακά, με τον υπέρηχο, άρχισα να το συνειδητοποιώ. Τώρα πια, το μόνο που με κατακλύζει είναι ένας απέραντος ενθουσιασμός και ανυπομονώ να δω τους γιους μας», απαντά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top