Φεμινίστρια μας βγήκε η Μπλέικ Λάιβλι – Ο εμψυχωτικός της λόγος στα People’s Choice Awards

Σας ευχαριστώ που στείλατε στο Hollywood το μήνυμα ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει ιστορίες γυναικών, είπε

Κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο πάνω στο κόκκινο χαλί, όσο και πάνω στη σκηνή με το λόγο της.

Η Μπλέικ Λάιβλι έδωσε στο παρών το βράδυ της Τετάρτης, στα People’s Choice Awards, με αφορμή τη βράβευσή της ως «Αγαπημένη Δραματική Ηθοποιός» για τον ρόλο της στο The Shallows.

Μετά την ανακοίνωση του ονόματος της, η 29χρονη ηθοποιός ανέβηκε με ενθουσιασμό στη σκηνή του Microsoft Theater και τους ξάφνιασε όλους με το λόγο της: αρχικά αναφέρθηκε στις Spice Girls, καθότι ήταν οι πρώτες που την είχαν εισαγάγει στον κόσμο της γυναικείας δύναμης. «Είναι όλες τους τόσο διαφορετικές, ήταν γυναίκες και ήταν κυρίες των εαυτών τους» δήλωσε και συμπλήρωσε λέγοντας ότι ανεξάρτητα από το φύλο εκείνων που ψήφισαν για εκείνη, το γεγονός πως οι ψήφοι πήγαν στην ίδια ή στις υπόλοιπές υποψήφιες σήμαινε πως δόθηκαν ψήφοι στην γυναικεία δύναμη. 

«Σας ευχαριστώ που στείλατε στο Hollywood το μήνυμα ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει ιστορίες γυναικών και θέλουμε να ακούσουμε τις ιστορίες σας – είτε πρόκειται για τα social media, το iPhone σας, οτιδήποτε – μοιραστείτε τις ιστορίες σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Πρέπει να ακουστείτε, έχετε αξία και κανείς δε μπορεί να σας μειώσει», είπε.

Φυσικά, όλα αυτά είδαν το φως της δημοσιότητας με μια μικρή καθυστέρηση, μιας και η ατάκα της για το σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς από σκηνής ήταν αυτή που έγινε viral, όπως σας είχαμε γράψει μέσα από το star.gr.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top