Δε σφάζονται πια! Τζολί και Πιτ έκαναν κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιό τους

Ειρήνη ημίν

Τζολί και Πιτ έκαναν κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιό του

Έπρεπε να περάσουν όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις μήνες από τη μέρα που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους για να μπορέσουν κάπως να τα βρουν και εν τέλει να καταλήξουν σε συμφωνία σε ένα πολύ ουσιαστικό κομμάτι της δικαστικής τους διαμάχης.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ το βράδυ της Δευτέρας έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη τους κοινή δήλωση.

Παρόλο που το ζήτημα της επιμέλειας των έξι παιδιών τους δεν έχει ακόμη λυθεί, φαίνεται ότι η Τζολί αποφάσισε να μην πάει άλλον κόντρα στον γόη του Χόλιγουντ, ο οποίος ζήτησε να μην φτάνουν τα πάντα στον Τύπο και πλέον το πάλαι ποτέ λαμπερό ζευγάρι συμφώνησε να σφραγίσει όλα τα δικαστικά έγγραφα σχετικά με το διαζύγιό τους, προκειμένου να προστατεύσει τα έξι παιδιά του.

«Τα δύο μέρη και οι σύμβουλοί τους υπέγραψαν συμφωνίες για να διαφυλαχθούν τα δικαιώματα της ιδιωτικής ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, κρατώντας κρυφά όλα τα δικαστικά έγγραφα και δικαιοδοτώντας έναν ιδιωτικό δικαστή προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες νομικές αποφάσεις και να διευκολυνθεί η ταχεία επίλυση των τυχόν εκκρεμών ζητημάτων. Οι γονείς δεσμεύονται να ενεργούν ως ένα ενιαίο μέτωπο για να βοηθήσουν στην επανένωση» ανέφερε η δήλωση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top