Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2017! Τι θα φέρει στο δικό σου ζώδιο;

Ποιές οι σημαντικότερες μετακινήσεις των πλανητών φέτος

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2017! Τι θα φέρει στο δικό σου ζώδιο;

Μία από τις δυσκολότερες χρονιές της δεκαετίας μας, το 2016, έφτασε στο τέλος της και με ελπίδα για… τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν, υποδεχτήκαμε τη νέα χρονιά. Το σκληρό τετράγωνο Κρόνου- Ποσειδώνα μας έφερε θλίψη, θρήνο και πολλές απώλειες. Ευτυχώς, το 2017 προδιαγράφεται περισσότερο ευοίωνο συγκριτικά με το 2016.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, κάνοντας μια σύντομη περιγραφή των σημαντικότερων μετακινήσεων των πλανητών μέσα στη χρονιά.

10 Οκτωβρίου 2017: Ο Δίας μετακινείται από το ζώδιο του Ζυγού στο ζώδιο του Σκορπιού

20 Δεκεμβρίου 2017: Ο Κρόνος μετακινείται μετά από δυόμιση χρόνια πορείας στο ζώδιο του Τοξότη και ξεκινά την πορεία του στον Αιγόκερω

Ανάδρομη πορεία του Ερμή θα έχουμε τέσσερις φορές μέσα στο χρόνο, οι οποίες θα διαρκέσουν τρεις εβδομάδες ως είθισται. Η πρώτη ξεκίνησε στο τέλος Δεκεμβρίου2016 και ολοκληρώνεται στις 9 Ιανουαρίου 2017 (Ερμής στον Αιγόκερω). Η δεύτερη ξεκινά στις 9 Απριλίου (στο ζώδιο του Κριού), η τρίτη στις 13 Αυγούστου ( στο ζώδιο του Λέοντα-Παρθένου) και η τελευταία στις 3 Δεκεμβρίου (στον Τοξότη).

Ο Ουρανός δεν θα αλλάξει ζώδιο αλλά θα μετακινηθεί φέτος από την 20ο έως την 28ο μοίρα του Κριού, πράγμα που σημαίνει ότι η επιρροή του αγγίζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο κυρίως των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Ακόμη μια σημαντική μετακίνηση είναι αυτή του αργού Ποσειδώνα, ο οποίος επίσης δεν θα αλλάξει ζώδιο, αλλά θα περάσει στο δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

*Σημείωση: Οι μεγάλες θετικές αλλαγές αναμένονται από το 2018 και μετά… Ωστόσο, το 2017 δεν θα είναι όσο σκληρό ήταν το 2016 και θα φέρει… τα δώρα του!

Οι προβλέψεις του 2017 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η νέα χρονιά σας καλεί στην συνέπεια, σε καινούργιους στόχους και σε πειθαρχεία των παρορμήσεων σας. Μόνο έτσι θα πετύχετε τους στόχους σας. Μια νέα γνωριμία για τους ελεύθερους ή ένα νέο μέλος για τους δεσμευμένους θα σας χαρίσουν ευτυχία. Ο αγώνας σας στη δουλειά δεν σταματά. Προσέξτε να μην κάνετε λάθη και δείτε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η χρονιά θα είναι μεταβατική για σας. Παρόλο που θα έχετε τύχη στον τομέα της εργασίας, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στους διακανονισμούς και στις συμφωνίες που θα κλείσετε. Μην πάρετε μεγάλο ρίσκο. Τυχόν λάθη στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να σας οδηγήσει ξανά από το σημείο… μηδέν. Τα αισθηματικά σας θα ξεκαθαρίσουν από τον Οκτώβριο και μετά, όταν και θα περάσει ο Δίας στον Σκορπιό. Μέχρι τότε, ο χρόνος θα δείχνει αν η νέα γνωριμία ή αν υπάρχουσα σχέση έχουν προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2017 παίρνετε μια ανάσα και λύνετε προβλήματα σχέσεων και συνεργασιών τα οποία σας ταλαιπώρησαν τα δύο προηγούμενα χρόνια. Τα οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν, αλλά θα βρίσκουν τη λύση τους σταδιακά.  Τα οικονομικά θα εξακολουθούν να πιέζουν, αλλά θα βρείτε τον τρόπο να «γυρίσετε σε άλλη κατεύθυνση τα πανιά». Το ίδιο και στα επαγγελματικά, τα οποία θα περιέχουν κούραση και ανταγωνιστικότητα. Στα αισθηματικά σας μην διστάσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Είτε αφορά στο τέλος μιας σχέσης είτε στη σύναψη γάμου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ σημαντική για σας γιατί θα φέρει σπουδαίες αλλαγές στις σχέσεις σας και τον τρόπο ζωής σας. Στα επαγγελματικά σας, από τον Μάιο και μετά είναι ευνοϊκότερες οι συνθήκες για να προχωρήσετε στις αλλαγές που σκέφτεστε ή να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα.  Στα αισθηματικά σας να είστε ειλικρινείς και αποφύγετε συναισθηματικές ακρότητες και παρορμητισμούς.  Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας γιατί θα έχετε έκτακτα έξοδα. Η αντοχή θα κριθεί φέτος. Αν τα καταφέρετε, η επιτυχία είναι δική σας.

ΛΕΩΝ

Το καλό για σας είναι πως μέσα σε μια ευρύτερη «κρίση», εσείς θα βάλετε νέες βάσεις για το μέλλον. Οι καταστάσεις την προηγούμενη χρονιά, σας έκαναν να αναθεωρήσετε για ανθρώπους και καταστάσεις. Οι καλές όψεις στα ζώδια της φωτιάς, σας βοηθούν να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Τα οικονομικά σας ταλαιπωρούν και σας αγχώνουν, κυρίως μέχρι τον Μάιο. Προσοχή την περίοδο των εκλείψεων,  Φεβρουάριο και  Αύγουστο, γιατί διαδραματίζονται στον δικό σας άξονα.  Στα αισθηματικά θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές αλλά και στιγμές ταλαιπωρίας.  Η χρονιά αυτή θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε και να το αποδείξετε με την από εδώ και πέρα συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος από τον Τοξότη εξακολουθεί και σας ζορίζει και αυτή τη χρονιά, όμως σταδιακά θα αντιμετωπίζετε όλες τις δυσκολίες. Ανάμεσα στα φλέγοντα ζητήματα για σας είναι τα οικογενειακά, οι συνθήκες διαβίωσης και οι εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής, συγκριτικά με την εποχή που ζούμε. Ο Δίας από το Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σας.  Στον επαγγελματικό τομέα οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αλλά τα πράγματα σταδιακά θα βελτιωθούν.  Το 2017 σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας και να ενισχύσετε την κοινωνική σας ζωή. Να θυμάστε πως η χρονιά είναι μεταβατική και για σας. Κάντε υπομονή όμως μέχρι το 2018… και προετοιμαστείτε για μια επταετία από εκεί και μετά, με πολλές χαρές.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοείστε για τη δημιουργία νέων προϋποθέσεων για το μέλλον σας. Πολλά αποτελέσματα θα κριθούν από την συμπεριφορά σας και τις νέες σας επιλογές. Μην αφήνετε τον αυθορμητισμό σας να σας παρασύρει σε υπερβολές. Στα αισθηματικά σας υπάρχει  η προοπτική της βελτίωσης αλλά και της ανανέωσης. Πολλοί θα σκεφτείτε ένα γάμο, άλλοι ένα καινούριο συνεταιρισμό. Φανείτε ειλικρινείς σε όλους εκείνους που παίζουν βασικό ρόλο στη ζωή σας και αναλάβετε τις ευθύνες σας.  Στα οικονομικά η κατάσταση δεν αλλάζει πολύ, αλλά σταδιακά μειώνετε χρεωστικά υπόλοιπα και καλύπτετε πιο εύκολα τις τρέχουσες οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2017 σας βρίσκει με ελπίδες αλλά και άλλες τόσες ανησυχίες για το μέλλον. Η χρονιά στο σύνολό της είναι περισσότερο μεταβατική και για ελάχιστους θα αποδειχτεί καθοριστική. Θα μπορέσετε φέτος να ξορκίσετε τους φόβους και να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο όποια δυσκολία και αν σας παρουσιαστεί. Οι δυσκολίες του παρελθόντος και τα λάθη που κάνατε, σας έδωσαν το μάθημα που έπρεπε να πάρετε. Μην πεισμώνετε με τη ζωή και τους ανθρώπους επειδή δεν είναι στα μέτρα σας.  Διευκολύνσεις θα έχετε την Άνοιξη και μεγαλύτερο παράγοντα τύχης το Φθινόπωρο. Στα αισθηματικά θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες όσοι είστε μόνοι από την προηγούμενη χρονιά. Αντίθετα, όσοι βρίσκεστε σε μια δύσκολη καμπή μιας σχέσης που έχει ξεφτίσει μέσα στο χρόνο, πάρτε μια γενναία απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος παραμένει στο ζώδιό σας αλλά τώρα θα είναι πιο ευεργετικός. Κι αυτό χάρη στη θέση του Δία στο Ζυγό και τις καλές του όψεις με τον Ουρανό. Η «μάχη» έχει κριθεί και αυτό που μένει είναι η απόφαση για ένα καινούριο ξεκίνημα ζωής. Στις σχέσεις σας με τους άλλους προσπαθήστε να είστε σαφείς και ειλικρινείς. Η αισθηματική σας ζωή έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και σε ένα μεγάλο ποσοστό, ευθύνεστε κι εσείς. Συνειδητοποιήστε τι θέλετε και τι πρέπει να εγκαταλείψετε, αποφύγετε λανθασμένες επιλογές τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο. Μην αφήνετε ευκαιρίες να χαθούν την Άνοιξη και στις αρχές καλοκαιριού. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε συνεργασίες με ανθρώπους που δεν έχουν καλή φήμη και μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2017 βάζετε καινούριες βάσεις στην καριέρα και στις συνθήκες διαβίωσης. Ο Κρόνος που παραμένει στον Τοξότη, διατηρεί μερικά ακόμα προβλήματα και δεν σας βοηθά να κλείσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Σε σχέση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς καλλιεργεί κάποιες ασάφειες μέσα σας και θολώνει τους στόχους σας. Μετά τις εκλείψεις του Φεβρουαρίου σας δίνεται η ευκαιρία, να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε από τον εαυτό σας και τους άλλους. Μην απογοητεύεστε όταν τα σενάρια που είχατε στο μυαλό σας δεν υλοποιούνται. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μη δίνετε σημασία σε προβλήματα που φαντάζουν μεγάλα αλλά η λύση τους είναι απλή. Στον επαγγελματικό τομέα, αντιξοότητες δεν θα λείψουν και θα υπάρξουν και καινούριες ευθύνες. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα θα βελτιωθούν, όχι όμως όσο χρειάζεστε. Ο Δίας στον Ζυγό και οι καλές όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό συμβάλουν στην αποκατάσταση σχέσεων και στη σύναψη νέων γνωριμιών με προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλή όψη με τον Ουρανό, σας κάνει καλύτερα οργανωμένους και περισσότερο παραγωγικούς. Ο Δίας στο Ζυγό δίνει νέες προοπτικές στις δραστηριότητές σας και σας ευνοεί στην επέκτασή τους, στη διευθέτηση νομικών υποθέσεων. Η κοινωνική σας ζωή θα διευρυνθεί και πολλοί από εσάς θα ανακαλύψετε καινούρια ενδιαφέροντα. Στον επαγγελματικό τομέα, τα γεγονότα θα φέρουν αλλαγές σε αυτό το χώρο κι εσείς θα πρέπει να προβείτε σε αναθεωρήσεις των επαγγελματικών σας συνεργασιών. Ο περιορισμός στα οικονομικά σας θα συνεχιστεί για μια χρονιά ακόμα.  Στα αισθηματικά σας είστε περισσότερο τυχεροί φέτος. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε μια σπουδαία αισθηματική επιλογή ή άλλοι από σας θα αποκτήσετε διάδοχο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι δυσκολίες των προηγούμενων ετών θα μειωθούν αισθητά το 2017. Τομέας συνεχιζόμενων υποχρεώσεων παραμένει ο επαγγελματικός. Αισθητή προβλέπεται η βελτίωση της ψυχολογικής σας κατάστασης για την οποία θα συμβάλουν πολύ, λύσεις οικονομικών προβλημάτων και καλύτερη συμπεριφορά από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Στον οικονομικό τομέα παραμείνετε προσεκτικοί και προνοητικοί. Στα επαγγελματικά ο αγώνας σας θα συνεχιστεί, οι επιδόσεις σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι επιτυχίες που θα έχετε θα είναι καθοριστικές για το μέλλον.  Στα αισθηματικά η περίοδος συνεχίζει να είναι μεταβατική. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας συνεχίζει να μπερδεύει το συναίσθημα και σε σχέση με τον Κρόνο από τον Τοξότη, η λογική σας δεν θα είναι πάντα εύστοχη. Από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο και από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, οι ευκαιρίες και ο παράγοντας της τύχης προβλέπονται μεγαλύτεροι…

Καλή χρονιά!

Παρθένα Αστεριάδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top