Αφιέρωμα star.gr: Οι 5+2 Ελληνίδες celebrities που θα γίνουν μανούλες μες στο 2017- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΕΙΤΕ ποιες περιμένουν τον πελαργό

Αφιέρωμα star.gr: Οι 5+2 Ελληνίδες celebrities που θα γίνουν μανούλες μες στο 2017- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πολλές φορές θα χτυπήσει ο πελαργός την πόρτα της ελληνικής showbiz, καθώς ούτε μία, ούτε δύο αλλά… εφτά celebrities αναμένονται να γίνουν μητέρες μέσα στο 2017!

Το star.gr τις συγκέντρωσε και σας τις παρουσιάζει στο παρακάτω φωτορεπορτάζ. 

Άριελ Κωνσταντινίδη

Όπως έγινε γνωστό ένα χρόνο μετά το γάμο της με τον σύντροφό της, Τάκη Μαργαρίτη, η Άριελ Κωνσταντινίδη, είναι έγκυος για πρώτη φορά. Η ηθοποιός διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει δίδυμα! 

Φωτεινή Ψυχίδου

Η δημοσιογράφος περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η οποία είναι δύσκολη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μπει στο νοσοκομείο. Η Φωτεινή  έχει ήδη ένα παιδί με τον πρώην σύζυγό της, Μπάμπη Στόκα.

Τζένη Μπότση

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι και η Τζένη Μπότση. Η ηθοποιός σε περίπου τρεις μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Αλέξανρο Μιχαλά. 

Ελευθερία Παντελίδάκη

Η σύζυγός του Γιώργου Γιαννιά, με τον οποίο παντρεύτηκε πέρσι το καλοκαίρι διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο τραγουδιστής και η όμορφη δασκάλα χορού ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. 

Όγλα Καρπαθάκη

Θα κάνει σε λίγο καιρό τον Νίκο Βουρλιώτη πατέρα! Πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους, η Όγλα Καρπαθάκη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι έμαθε πρόσφατα ότι περιμένει κοριτσάκι. 

Μαρία Δεληθανάση

Ο πελαργός θα φτάσει και στο σπίτι του Κώστα Δόξα και της Μαρίας Δεληθανάση.  Η σύντροφος του τραγουδιστή, η οποία είναι φιλόλογος, διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγόρι!

Κατερίνα Μουτσάτσου

Τα τελευταία χρόνια, έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω των social media.  Σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τσαρς Κόμο. 

Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top