Εφιαλτικές στιγμές για ηθοποιό! Έπεσε από τα χέρια της νταντάς ο γιος της και υπέστη κάταγμα κρανίου

Οι τύψεις δεν την αφήνουν να ησυχάσει

Εφιαλτικές στιγμές για ηθοποιό! Έπεσε από τα χέρια της νταντάς ο γιος της και υπέστη κάταγμα κρανίου

Στιγμές αγωνίας έζησε πριν από λίγο καιρό, η Έβα Αμούρι και ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη.Η γνωστή ηθοποιός μέσω του site της, HappilyEvaAfter.com, αποκάλυψε ότι υποφέρει από σύνδρομο μετατραυματικού στρες.

Ο γολγοθάς της  ξεκίνησε  λίγες ημέρες μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών όταν ο  νεογέννητος γιος της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Εκείνη και ο σύζυγος της βρίσκονταν στην κρεβατοκάμαρά τους  όταν άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο από το δωμάτιο του τριών μηνών Mέιτζορ Τζέιμς.

Η ηθοποιός έτρεξε στο δωμάτιο του μωρού και τότε το είδε στο πάτωμα και την νοσοκόμα που το πρόσεχε να κοιμάται.

Το μωρό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ενώ υπέστη κάταγμα κρανίου και είχε παρουσιάσει αιμορραγία στον εγκέφαλό του. «Πέρασα δύο οδυνηρές μέρες μέχρι να λάβει τις πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Για την ακρίβεια ήταν οι πιο δύσκολες και τραυματικές ημέρες της ζωής μου», γράφει μεταξύ άλλων.Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και το παιδί είναι μια χαρά στην υγεία του.

Βέβαια,  η κόρη της Σούζαν Σάραντον βασανίζεται ακόμη από ενοχές: «Γνωρίζω ότι πολλοί θα ισχυριστούν ότι ήταν δικό μου λάθος που ανέθεσα την φροντίδα του μικρού σε μία άλλη γυναίκα. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να πω ότι οι ενοχές που είχα και έχω εβδομάδες μετά το ατύχημα ήταν έντονες και επιζήμιες για την υγεία μου και δεν θα τις ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Εκλαψα και προσευχόμουν να πάνε όλα καλά. Όμως δεν μπορώ παρά να αποδεχθώ ότι είναι ένα ανθρώπινο λάθος και θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top