Μπαμπάδες... παππούδες: ΑΥΤΟΙ είναι οι διάσημοι που απέκτησαν παιδιά σε προχωρημένη ηλικία

Στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι πολλά τα παραδείγματα

Διάσημοι μπαμπάδες... παππούδες

Είναι πολλοί εκείνοι που δε συμφωνούν με τις ταμπέλες, με τους περιορισμούς, με τα «πρέπει» και τα «μη». Και κανείς δεν μπορεί να τους πει και τίποτα, γιατί ο καθένας στη ζωή του κάνει αυτό που θέλει, όπως το θέλει, όποτε το θέλει – έτσι δεν λένε; Μάλιστα, υπάρχουν και εκείνοι που παραφράζουν το «ο έρως χρόνια δεν κοιτά» και όπου έρως, τοποθετούν την «πατρότητα».

Τα παραδείγματα; Πολλά και παντού γύρω μας. Βέβαια, εκείνα που βρίσκονται μπροστά από τα φώτα, αναμενόμενο να απασχολούν περισσότερο και να σχολιάζονται ακόμα πιο πολύ.

Ας δούμε, όμως, ποιοι είναι οι άντρες που σίγουρα άκουσα από fans - ή μάλλον… haters - το «τι το θέλει το παιδί σε αυτή την ηλικία;», «Αυτό είναι εγγόνι του, όχι παιδί του», «Θα ντρέπεται το παιδί να λέει ότι έχει τόσο μεγάλο μπαμπά», «Πόσα χρόνια θα τον χαρεί το παιδί» και άλλα τέτοια και – φυσικά – το αψήφησαν, γιατί… – ας μην το επαναλάβω, το έγραψα πιο πάνω.

Αν κάποιος ξέρει από γυναίκες, αυτός είναι ο Μπρους Γουίλις. 

O 60χρονος ηθοποιός έχει 5 κόρες: 3 από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ και 2 με την τωρινή γυναικά του, την 35χρονη Έμα Χέμινγκ. Μάλιστα, η δεύτερή του σύζυγος τον έκανε μπαμπά σε ηλικία 56 ετών, με τον ίδιο να δηλώνει τρισευτυχισμένος και με πολλή ενέργεια.

Μπαμπάς και όχι παππούς έγινε και ο Στηβ Μάρτιν.

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός άλλαξε για πρώτη φορά πάνες στα 67 του, μιας και τότε ήρθε στον κόσμο η κόρη από την 41χρονη σύζυγό του Αν Στρίνγκφιλντ. «Η πατρότητα είναι τέλεια», λέει και δείχνει πώς μαζί με το παιδί του έγινε και εκείνος ξανά παιδί – μιλάμε για ενθουσιασμό όχι αστεία!

Άλεκ Μπάλντουιν.

Ωραίος άντρας, με γοητεία που ακόμα και όταν πέρασε τα 50, δεν σταμάτησε να προσελκύει το αντίθετο φύλο. «Θύμα» των γκριζοπράσινων ματιών του έπεσε η 29χρονη Χιλάρια, η οποία του χάρισε δύο ακόμα παιδιά, ενώ έχει μία ακόμα κόρη από τον γάμο του με την Κιμ Μπάσιντζερ. Μάλιστα, ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει την πατρότητα μετά τα 50 ως «δεύτερη ευκαιρία».

Να προστεθεί στη λίστα και ο Χάρισον Φορντ.

Στα 60 του χρόνια, γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του και έζησε τον απόλυτο έρωτα, που κατέληξε σε εγκυμοσύνη. Η σύζυγός του, Καλίστα Φλοκαρντ είχε υιοθετήσει τον γιο της έναν χρόνο πριν και όταν έγιναν ζευγάρι τον υιοθέτησε και ο γόης του Χόλιγουντ και από εκείνη την ημέρα και μετά, έχει 5 παιδιά – για την ώρα δηλαδή.

«Ιδιόρρυθμη» η περίπτωση του Έλτον Τζον.

Γιατί είναι άλλο να γίνεσαι μπαμπάς σε μεγάλη ηλικία κι άλλο να γίνεσαι ομοφυλόφιλος μπαμπάς σε μεγάλη ηλικία. Ο μουσικός δεν έγινε απλά για πρώτη φορά πατέρας μετά τα 60 του χρόνια, αλλά απέκτησε τους δύο του γιους – μαζί με τον σύζυγό του – από παρένθετη μητέρα. Ο ένας ήρθε στον κόσμο το 2011, ο άλλος το 2013. Γιατί είναι άλλο να γίνεσαι μπαμπά

Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τον Γούντι Άλεν.

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν 60, όταν μαζί με την πολύ νεότερη σύντροφό του, Σουν Γι υιοθέτησαν τις κόρες τους, Μπέσετ και Μάνζι Τίο.

Αλλά δεν είναι μόνο ηθοποιοί όλοι ή μουσικοί. Υπάρχουν παραδείγματα και στο χώρο της δημοσιογραφίας. Πρώτος και καλύτερος ο Λάρι Κινγκ.

Ο τηλεπαρουσιαστής - σύμβολο στα 65 του, βρήκε το κουράγιο και έγινε ξανά μπαμπάς από την έβδομη σύζυγό του, Σουάν Σάουθγουικ.

Από κοντά και ο άλλος θρύλος, που ακούει στο όνομα Ντέιβιντ Λέτερμαν.

Ο παρουσιαστής απέκτησε τον γιο το 2013, στα 56 του με άλλα λόγια. Μάλιστα, όταν κρέμασε τη… γραβάτα και τα κοστούμια του – πήρε σύνταξη σα να λέμε – είχε δηλώσει ότι αυτό που θέλει είναι να περάσει το καλοκαίρι με τον γιο του, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί ότι το πρόγραμμα της δουλειάς του θα τους χαλάσει τις καλοκαιρινές διακοπές.

Επίκαιρος (ακόμα και σε αυτό το θέμα - κοίτα να δεις!) είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο νέος Πλανητάρχης και μέχρι πρότινος, επιχειρηματίας έγινε πατέρας για 5η φορά στα 60 του με την τρίτη σύζυγό του, Μελάνια, η οποία έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Μπαρόν.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, ο γερόλυκος της ροκ Μικ Τζάγκερ.

Η Χάμρικ, ηλικίας 29 ετών, δεν είναι απλά η κοπέλα του, εδώ και 2 χρόνια, αλλά τον έκανε και μπαμπά στα 73 του – παρόλο που έχει ήδη 7 παιδιά, 5 εγγόνια και ένα δισέγγονο (που θα είναι μεγαλύτερο από το παιδί του – Ουπς!).

Πάμε και στα δικά μας τώρα!

Γιατί ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν και εδώ παραδείγματα; Κυκλοφορούν ανάμεσά μας άντρες που παρά το μεγάλο της ηλικίας τους – λίγο η μεσογειακή διατροφή, λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα, λίγο το ένα, λίγο το άλλο – είχαν την όρεξη και την αντοχή να γίνουν ξανά παιδιά μέσα από τα… παιδιά τους!

Κορίτσια ο Μπάρκουλης!

Ο Έλληνας γόης και μεγάλος ηθοποιός έγινε για ακόμα μια φορά πατέρας στα 64 του, αποκτώντας τον Νικόλα, που μάλιστα ήταν η δύναμή του στα χρόνια που έδινε μάχη πολλά προβλήματα υγείας.

Αντισυμβατικός σε όλα του, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και εν προκειμένω!

Ο Νίκος Καρβέλας, μπορεί να έχει απαντήσει τη Σοφία, από το γάμο του με την Άννα Βίσση, αλλά έφερε ακόμα έναν Καρβέλα στον κόσμο, όταν ήταν 57 ετών. Μαμά του η Αννίτα Πάνια, που έφερε στον κόσμο τον Ανδρέα τους.

Απέκτησε τον Κωνσταντίνο με την Τζένη Καρέζη, αλλά ο Κώστας Καζάκος απέκτησε εν συνεχεία ακόμα 3 παιδιά: δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Ακόμα ένα περίτρανο παράδειγμα ότι αν το θες,  η ηλικία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πατρότητα. Τα 3 μικρότερα παιδιά τα απέκτησε μέσα στο δεύτερο γάμο του, με την Τζένη Κόλλια, ενώ η Μάγια (7 ετών σήμερα) ήρθε στον κόσμο όταν ήταν 73 χρονών.

Ο 90χρονος σήμερα Μίμης Πλέσσας έγινε για τελευταία φορά πατέρας στα 74 του χρόνια.

Πριν από 16 χρόνια απέκτησε μια κόρη, την Ελεάννα, καρπό της σχέση τους με τη Λουκίλα Καρέρ. Ο Μίμης Πλέσσας έχει ακόμα έναν γιο, τον 54χρονο σήμερα Αντώνη.

Για δεύτερη και τρίτη φορά πατέρας έγινε στα 77 (!) του χρόνια ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Η 36χρονη σύζυγός του Ηρώ Σαΐα έφερε στον κόσμο έναν γιο και μια κόρη με καισαρική τομή κάνοντας τον διάσημο Ελληνα συνθέτη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Και η λίστα κλείνει με τον Κώστα Βουτσά, που όχι μόνο έγινε μπαμπάς στα 84 του, αλλά λέγεται και ότι είναι ο μεγαλύτερος παγκοσμίως άνδρας που γίνεται πατέρας. Η 47 χρόνια μικρότερή του σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, έφερε πριν από 6 μήνες στον κόσμο τον μικρό Φοίβο – η είδηση εξυπακούεται ότι έγινε viral.

 

 

 

Επιμέλεια: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top