Θέμα star.gr: ΑΥΤΗ είναι η νέα γενιά των top models- Οι 6 νέες «Θεές» της πασαρέλας

Κόβουν την ανάσα με τα καλλίγραμμα κορμιά τους-Πρώτη ανάρτηση: 17-12-2016 00:00

Θέμα star.gr: ΑΥΤΗ είναι η νέα γενιά των top models- Οι 6 νέες «Θεές» της πασαρέλας

Είναι νέες, ωραίες και πολύ διάσημες σε όλο τον κόσμο! Ο χώρος της μόδας υποκλίνεται στα πόδια τους και κάθε τους εμφάνιση προκαλεί "εγκεφαλικά"... Ο λόγος για τη νέα γενιά των top models που αναμένεται να κάνουν μεγάλη καριέρα...

Τέιλορ Χιλ

Τη γνωρίσαμε σαν άγγελο της Victoria's Secret, σύντομα όμως κατέκτησε και τους κορυφαίους σχεδιαστές. Ο δρόμος της μόδας είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για την 20χρονη που μετρά ήδη 4,5 εκατ. followers στο Instagram.

Η Τέιλορ Μαρί Χιλ τράβηξε όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της, στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Η 20χρονη καλλονή περπάτησε στην πασαρέλα του Alexander Wang, μαγνητίζοντας τους πάντες… Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που την έχουν χαρακτηρίσει ως «νέα Ιρίνα Σάικ»!

Τζίτζι Χαντίντ

Γεννήθηκε το 1995, έχει έναν αδελφό 18 ετών και μια αδελφή την Μπέλλα Χαντίντ επίσης ανερχόμενο μοντέλο, ετών 20! Παιδιά ενός πλούσιου μεσίτη Παλαιστίνιου (ο οποίος είναι διάσημος) και της  Yolanda Foster, Ολλανδικής καταγωγής, μοντέλο της δεκαετίας 1980 και πρόσωπο-κλειδί στην τηλεοπτική σειρά The Real Housewives of Beverly Hills. Αυτή η οικογένεια παλαιστινιακής καταγωγής είναι διάσημη στο Χόλυγουντ, περίπου όσο και οι Καρντάσιαν.

Η Τζίτζι ήταν δύο ετών όταν την ανακάλυψε ο συνιδρυτής της Guess, Πολ Μαρτσιάνο, και την έβαλε να ποζάρει στις παιδικές καμπάνιες. Το 2011 υπέγραψε συμβόλαιο  με το IMG Models. Ακολούθησαν διαφημίσεις με τον Τομ Φορντ και η καμπάνια της Maybelline. Η Τζίτζι Χαντίντ είναι νέας κοπής it girl, από εκείνα τα πλουσιοκόριτσα που γίνονται διάσημα ανεβάζοντας selfies στα social media…

Στον λογαριασμό της στο instagram η Τζίτζι Χαντίντ έχει πάνω από 6,5 εκατομμύρια ακολούθους...

Κένταλ Τζένερ

Μετρά ήδη δεκάδες cover stories στη Vogue. Η Κένταλ Τζένερ είναι η μικρή αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν και κατακτά τον κόσμο της μόδας. Είναι μόλις 20 χρόνων και σε κάθε της εμφάνιση τραβά τα φλας των φωτογράφων!

Σύμφωνα με πολλούς η Κένταλ Τζένερ θα γίνει η απόλυτη πρωταγωνίστρια του μόντελινγκ καθώς διαθέτει λάμψη, φρεσκάδα και ομορφιά.

Έλσα Χοσκ

Για πολλούς είναι το πιο ωραίο... «αγγελάκι» της Victoria’s Secret από την Σουηδία. Ξανθιά με γαλανά μάτια και μπόι που σου προκαλεί ίλιγγο, η Έλσα Χοσκ είναι το επόμενο top model που θα γράψει ιστορία στις πασαρέλες.

Μπέλα Χαντίντ

Η Μπέλα Χαντίντ είναι η αδελφή της Τζίτζι, ασχολείται κι εκείνη επαγγελματικά με το μόντελινγκ και έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με τις «καυτές» της φωτογραφίσεις.

Είναι μόλις 20 χρόνων, ωστόσο έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τις άκρως αποκαλυπτικές της φωτογραφίσεις. Μάλιστα, η ίδια φροντίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού, καθώς όταν δεν ποζάρει για γνωστά περιοδικά, ανεβάζει φωτογραφίες στα social media και προκαλεί πανικό.

Έμιλι Ρατακόφσκι

Δεν σταματά να προκαλεί το 26χρονο μοντέλο. Συνέχεια πετάει τα ρούχα της και το… μαγιό της και δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία και προκαλεί «εγκεφαλικά» με τις αναλογίες της.

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου 

email: ggiannopoulou@star.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top