Θλίψη για τον κύριο «Sex Bomb»: Πέθανε από καρκίνο η γυναίκα του!

Δύσκολες ώρες για τον Τομ Τζόουνς

Θλίψη για τον κύριο «Sex Bomb»: Πέθανε από καρκίνο η γυναίκα του!

Τη σύντροφο της ζωής του, με την οποία ήταν παντρεμένος εδώ και 59 χρόνια, έχασε ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές των ‘80s και ‘90s, ο Τομ Τζοουνς. Όπως έγιν�� γνωστό, η σύζυγός του ξεψύχησε από καρκίνο!

«Η γυναίκα του Σερ Τομ Τζόουνς, Λίντα, “έφυγε” το πρωί της Κυριακής, μετά από σύντομη αλλά άγρια μάχη με τον καρκίνο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του 75χρονου τραγουδιστή, προσθέτοντας πως άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό της.

collage43.jpg

Ο θάνατος της Λίντα έρχεται μία εβδομάδα αφότου ο Τομ Τζόουνς ακύρωσε εμφάνισή του στη Μανίλα επικαλούμενος πρόβλημα υγείας στο οικογενειακό του περιβάλλον και ενώ ο εκπρόσωπός του είχε διαψεύσει δημοσιεύματα που έλεγαν ότι είναι άρρωστη.

Στην αυτοβιογραφία του, που κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο, ο τραγουδιστής του θρυλικού «Sex Bomb» έχει αποκαλύψει πως η γυναίκα του ήταν μανιώδης καπνιστής, είχε νικήσει δύο φορές τον καρκίνο και είχε εμφύσημα στους πνεύμονες.

spl769524_008 (617x800).jpg

Ο Τομ και η Λίντα γνωρίστηκαν στην ηλικία των 12 και παντρεύτηκαν όταν ήταν 16, ενώ απέκτησαν ένα παιδί, τον Μαρκ. «Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου! Είναι μια απίστευτη γυναίκα. Αν πεθάνει, θα σταματήσω να τραγουδάω», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο 75χρονος σταρ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top