ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: τι λέει η Φουρέιρα για την κόντρα με τη Στικούδη!

Ο ανταγωνισμός και… τα ελαφριά τραγούδια

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: τι λέει η Φουρέιρα για την κόντρα με τη Στικούδη!

​Για την περίφημη κόντρα της με την Κατερίνα Στικούδη, η οποία κορυφώθηκε με την παρόμοια εμφάνισή τους στο φετινό «Madwalk», αλλά και τις επικρίσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τα τραγούδια της, μιλά η Ελένη Φουρέιρα!

«Εντάξει, αυτό δεν υπάρχει. Εσύ που το λες το εννοείς; Γιατί να έχω κόντρα με την Κατερίνα ή την οποιαδήποτε Κατερίνα; Πες μου ένα λόγο. Δεν υπάρχει κόντρα, δεν υπάρχει τίποτα. Αν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν μια εκπομπή θέλουν να ανεβάσουν τα νούμερα και μιλούν για μια ανύπαρκτη κόντρα, καλά κάνουν, τι να πω;», λέει η τραγουδίστρια, στο περιοδικό «People», όταν τη ρωτούν για τη Στικούδη.

Βέβαια, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πριν από λίγες μέρες η Κατερίνα δεν παρέλειψε να ρίξει τα «βέλη» της, με αφορμή τον αποκλεισμό της από τα φετινά βραβεία MAD, αφήνοντ��ς να εννοηθεί πως η… κόντρα με την Ελένη είναι η αιτία.

Αναφερόμενη στα επικριτικά σχόλια για κάποια τραγούδια της, η Ελένη αναφέρει: «όλα τα τραγούδια γίνονται πια από έναν υπολογιστή. Η μουσική είναι εύκολη και γρήγορη. Είναι πιο ελαφροί και οι στίχοι και πιο αυθόρμητο όλο αυτό. Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στην εποχή. Όσο μπορούμε να βάζουμε και έναν ωραίο στίχο, καλό είναι, αλλά και ο πιο ελαφρύς εκφράζει τον κόσμο. Και για το “Ραντεβού στην παραλία” κάποιοι είπαν “μα τι στίχος είναι αυτός;”. Αλλά αγαπήθηκε, γιατί είναι χαρούμενος και αισιόδοξος. “Γίνεται” λέει το κομμάτι και είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας, φτάνει η μιζέρια. Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν σπουδαίους στίχους, όπως είναι η Νίκη Παπαθεοχάρη, από τις σπουδαιότερες στιχου��γούς για μένα σήμερα, αλλά δεν είναι κακό να τραγουδήσεις και πιο απλές λέξεις. Όσοι αναγνωρίζονται από τον κόσμο και ο κόσμος τούς γουστάρει έχουν λόγο να υπάρχουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top