ΝΕΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΣΤΗ SHOWBIZ: Ζευγάρι με τον «Mr Montblanc» η Λουκία Παπαδάκη!

Η τυχαία γνωριμία που αποδείχτηκε… μοιραία

ΝΕΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΣΤΗ SHOWBIZ: Ζευγάρι με τον «Mr Montblanc» η Λουκία Παπαδάκη!

​Ζευγάρι με τον «Mr Montblanc» είναι η Λουκία Παπαδάκη.

Η ηθοποιός ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Τίμου Τζάννε, του άνδρα ο οποίος βρίσκεται πίσω από τα στυλό και τις πένες με την γνωστή υπογραφή.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο. Αν και το ειδύλλιό τους δεν ήταν αρχικά ευρέως γνωστό, το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι έχει αρχίσει και πυκνώνει τις εμφανίσεις του σε διάφορα κοσμικά events όπου ποζάρουν χαμογελαστοί και αγαπημένοι.

Λουκία Παπαδάκη και Τίμος Τζάννες, γνωρίστηκαν τυχαία, αλλά η συνάντησή τους επρόκειτο να αποδειχτεί μοιραία.

IMG_00236.jpg
��ρήγορα έκαναν μια πολύ σοβαρή σχέση, η οποία κατέληξε σε συγκατοίκηση. Έτσι μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα στο σπίτι του επιχειρηματία στους Αγίους Θεοδώρους, και στο σπίτι της ηθοποιού, στην Ραφήνα.

Συν τοις άλλοις, έχουν και μια κοινή ραδιοφωνική εκπομπή στo Botox Web Radio, με τίτλο «Ellinikoures-Cult Wednesdays», όπου η χημεία τους είναι έντονη.

Να σημειώσουμε, ότι η ηθοποιός την οποία πολλοί θυμάστε από τον ρόλο της στην «Λάμψη» ως «Σάντρα», παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο, αλλά χώρισε.

Ο Τίμος Τζάννες από την άλλη, έχει δυο κόρες από τον πρώτο του γάμο, ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκε την γυμνάστρια Έλενα Βρεττού, από την οποία και χώρισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top