Ο ζηλιάρης Pique απαγορεύει στη Shakira να κάνει sexy video clip με άνδρες

Γι’ αυτό κι εκείνη διάλεξε την Rihanna

Ο ζηλιάρης Pique απαγορεύει στη Shakira να κάνει sexy video clip με άνδρες

​Αδιαμφισβήτητα το video clip της Shakira με την Rihanna είναι ένα από τα πιο sexy που έχουμε δει τον τελευταίο χρόνο. Κι αν αναρωτιέστε πώς ήρθε στην Shak να πει το «ναι» σ’ αυτή την πρόταση, η απάντηση είναι απλή και λέγεται «Pique».

Όπως αποκάλυψε η Λατίνα star, ο καλός της είναι πάρα πολύ ζηλιάρης και της έχει απαγορεύσει να κάνει video clip με άνδρες.

«Είναι πολύ κτητικός. Επομένως αφού δεν με αφήνει να κάνω video clip με άνδρες θα πρέπει μνα κάνω με γυναίκες», δήλωσε στο περιοδικό Billboard.

Είναι τόσο ζηλιάρης σου λέει ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, που δεν ανέχεται άνδρα στο πλευρό της καλής του, ειδικά αν δεν φοράει την μπλούζα του.

«Μου έχει αφήσει να εννοηθεί ότι από εδώ και πέρα δεν θα μπορώ να κάνω video clips όπως παλιά και αυτό μου αρέσει. Μου αρέσει που προστατεύει το στρατόπεδό του και μου δίνει αξία. Ξέρω ότι το μοναδικό άτομο που θα άφηνε να μου χαϊδέψει τους γοφούς μου είναι η Rihanna και γι’ αυτό κάναμε και το video clip», είπε η Shakira.

Υπάρχει βέβαια και μία άλλη λύση. Να κάνει video clip μόνο με τον Pique, αλλά η Shak δεν απάντησε αν κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top