Τ. Χαλκιάς: «Ερωτεύτηκα την γυναίκα μου επτά φορές»

Τι λέει για τις δυσκολίες που πέρασε, αλλά και την εμπειρία του στο «Κάτω Παρτάλι»;

Τ. Χαλκιάς: «Ερωτεύτηκα την γυναίκα μου επτά φορές»

​Ο Τάσος Χαλκιάς είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του 34 χρόνια και όπως λέει και ο ίδιος την ερωτεύτηκε σφόδρα.

«Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου επτά φορές! Ο έρωτας είναι προνόμιο των νιάτων, μετά περνάς σε ένα άλλο στάδιο, αγάπης, εκτίμησης, επικοινωνίας και συντροφικότητας. Τον έρωτα ας τον αφήσουμε για τα αγγελούδια», είπε.

Αναγνωρίζει μάλιστα ότι η σύζυγός του τον στήριξε στα δύσκολα και αυτό του έδωσε δύναμη.

«Αλίμονο αν δεν με στήριζε! Κι επειδή το έκανε γι’ αυτό στέκομαι στα πόδια μου. Όπως και κάθε άνθρωπος που βρίσκεται σε δύσ��ολες στιγμές. Αν δεν τον στηρίξει η σύντροφός του δεν δικαιούται να λέγεται σύντροφος», είπε.

Ο Τάσος Χαλκιάς αναγνώρισε επίσης ότι έκανε αρκετά λάθη και έφτασε κοντά στην οικονομική καταστροφή.

«Σαφώς έκανα προσωπικά λάθη, αλλά ήταν και λανθασμένη η επιλογή των συνεργατών μου. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τι είσαι φτιαγμένος. Οι άνθρωποι που κάνουν επιχειρήσεις είναι φτιαγμένοι από ατσάλι. Εγώ δεν είχα τέτοια υλικά στην προσωπικότητά μου και γι’ αυτό απέτυχα», είπε.

Όσο για το «Κάτω Παρτάλι»; Λέει ότι αυτό που τον έκανε να συμμετάσχει σ’ αυτή τη δουλειά δεν ήταν αν θα κάνει νούμερα τηλεθέασης ή όχι.

«Δεν τρελαίνομαι με τα νούμερα, έχω ευτυχήσει στις πιο πολλές σειρές που έχω συμμετάσχει να κάνουν τρελά νούμερα. Πολύ λίγες είναι οι εκπομπές που συμμετείχα και δεν έκαναν νούμερα. Εκείνο που με δελεάζει είναι να κάνω μια δουλειά που να έχει σωστούς συναδέλφους, συνεργείο, κείμενα, σκηνοθεσία, επικοινωνία και σε ποιο κανάλι θα φιλοξενηθεί. Δεν κάναμε το Παρτάλι για να κάνουμε τρελά νούμερα, αλλά γιατί δουλέψαμε, περνάμε καταπληκτικά και σταματάμε πολλές φορές τα γυρίσματα από τα γέλια και αυτό είναι κάτι αυθόρμητο και ανέμελο που σε κάνει να χαίρεσαι. Αν όλα αυτά συντελούν στο να κάνει μια σειρά τρελά νούμερα, με γεια της με χαρά της», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top