Και όμως: Αυτή είναι η Κοραλία Καράντη... Έγινε αγνώριστη!

Μιλάει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για το διαζύγιό της

Και όμως: Αυτή είναι η Κοραλία Καράντη... Έγινε αγνώριστη!

«Δεν ανήκω στις γυναίκες που, μεγαλώνοντας, θέλουν να έχουν ένα σύντροφο πλάι τους για να μείνουν όρθιες», δηλώνει η Κοραλία Καράντη, μιλώντας, έμμεσα, για το διαζύγιό της!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, τον περασμένο Οκτώβριο η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου με τον Γιώργο Λιάνη, γεγονός που κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως, εξάλλου, είχαν κάνει και με τον γάμο τους.

«Έχω ερωτευτεί, έχω ζήσει μεγάλους έρωτες, έχω περάσει καλά και έχω περάσει και δύσκολα. Μπορώ, πλέον, να ζήσω και μόνη μου. Έχω γίνει πιο απαιτητική καθώς μεγαλώνω, δεν συμβιβάζομαι εύκολα. Ποτέ δεν το έκανα, πόσο μάλιστα τώρα. Προτιμώ να είμαι μόνη μου, παρά να υπάρχω σε σχέσεις που δεν με καλύπτουν απόλυτα», συνεχίζει η Κοραλία, συγκρίνοντας τον εαυτό της με την Αλεξάνδρα, την γυναίκα που υποδύεται στο θέατρο.

Όσο για τους λόγους για τους οποίους είναι φειδωλή στις δηλώσεις για τα προσωπικά της;
«Δεν αγαπώ το ρήμα “πουλάω” έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλιστα όταν αφορά τη ζωή μου! Ποτέ δεν το έκανα, ποτέ δεν θα το κάνω. Θέλω να υπάρχω -και έτσι υπήρχα πάντα- μέσα απ' τη δουλειά μου και μόνο. Τον καιρό που ήμουν στην τηλεόραση, μου το ζητούσαν επίμονα: να φωτογραφηθώ με το παιδί μου, να ποζάρω στο σπίτι μου. Τα κράτησα όλα μακριά απ' τα φλας. Και ό,τι βγήκε για τους γάμους ή τα διαζύγιά μου, βγήκε εν αγνοία μου και χωρίς να το θελήσω», απαντά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top