Κουφέτα: πάει για γάμο η Μόνικα από τα «Φιλαράκια»!

Παντρεύονται η Courteney Cox και ο τραγουδιστής των Snow Patrol;

Κουφέτα: πάει για γάμο η Μόνικα από τα «Φιλαράκια»!
Αφού στα «Φιλαράκια» την είδαμε να παντρεύεται τον Τσάντλερ και στην πραγματική ζωή να χωρίζει μετά από 11 χρόνια γάμου με τον David Arquette, φήμες λένε πως ήρθε η ώρα η Courteney Cox να βάλει για τρίτη φορά νυφικό, στο πλευρό του Johnny McDaid!

Η 49χρονη ηθοποιός, που όλοι αγαπήσαμε από τον ρόλο της Μόνικα στην κωμική σειρά που μεταδίδει το Star, λέγεται πως κάνει σχέδια γάμου με τον κατά 12 χρόνια νεότερό της τραγουδιστή του συγκροτήματος Snow Patrol.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, Courteney και Johnny είναι ζευγάρι από τον Δεκέμβρη που μας πέρασε. «Ζουν ήδη μαζί και δεν βρίσκουν κανένα λόγο να μην παντρευτούν. Είναι φουλ ερωτευμένοι, πιστεύουν ότι είναι αδελφές ψυχές και ο γάμος είναι το φυσιολογικό επόμενο βήμα», λένε πηγές από το περιβάλλον τους.

Κατά τα δημοσιεύματα, ο γάμος της Μόνικα και του μουσικού θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ιρλανδία: το γλέντι θα είναι τριήμερο, ενώ το ζευγάρι αναζητά κάστρο για να τελέσει το μυστήριο, πιθανότατα την Άνοιξη!

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε μία φωτογραφία της «κολλητής» της Courteney, της Jennifer Aniston, όταν λάβει το προσκλητήριο! Βλέπεις, είναι αρραβωνιασμένη εδώ και δύο χρόνια με τον Justin Theroux και ο γάμος τους όλο «ακούγεται» αλλά ακόμα να τον δούμε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top