Kατερίνα Παπουτσάκη: Αποκάλυψε την ηλικία της!

«Θα μπορούσα να κάνω παιδί εκτός γάμου»

Kατερίνα Παπουτσάκη: Αποκάλυψε την ηλικία της!

Χαλαρή και με... τσιγάρο στο φουαγιέ του θεάτρου «πέτυχε» η κάμερα την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης Μαντάμ Φλο και μίλησε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει παιδί, τα ενδιαφέροντά της, καθώς και το πώς θα περάσει τις ημέρες των γιορτών: «Θα δουλεύω. Θα είμαι στην παράσταση Δούλες. Δεν θα μαγειρέψω δηλαδή για τα Χριστούγεννα. Αυτό θα το αναλάβουν η θεία μου, η μαμά μου, όλοι οι άλλοι».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε ότι αυτό το διάστημα περνά πολύ χρόνο στο σπίτι της, καθώς για εκείνη είναι πολύ πιο σημαντικό να βρίσκεται στον χώρο της με αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία ασχολούνται με καταστάσεις που έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον και όχι με άσχετα πράγματα.

Το ενδεχόμενο να παντρευτεί δεν της φαίνεται και τόσο κοντινό. Για την ακρίβεια πιο πιθανό βλέπει να κάνει παιδί εκτός γάμου, παρά πρώτα να δεσμευτεί και μετά να γίνει μητέρα. «Η αλήθεια είναι ότι πολλοί συνάδελφοί μου κάνουν παιδί εκτός γάμου. Θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ και πιστεύω ότι μπορεί κάλλιστα να μας συμβεί οποιαδήποτε στιγμή».

Όταν, τέλος, οι δημοσιογράφοι της επεσήμαναν ότι είναι μικρή σε ηλικία και ότι έχει όλο τον καιρό μπροστά της να κάνει αυτό που επιθυμεί, απάντησε: «Ε, δεν είμαι και πολύ μικρή, είμαι… 32 χρόνων».

Δείτε τις δηλώσεις που μετέδωσε το Πρωινό mou.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top