Η Εριέττα Κούρκουλου παρουσίασε την πρώτη της κολεξιόν

ΔΕΙΤΕ τι έγινε στο show της και ποιοι διάσημοι έδωσαν το παρόν

Η Εριέττα Κούρκουλου παρουσίασε την πρώτη της κολεξιόν

Το πρώτο της fashion show έδωσε χθες το βράδυ η Εριέττα Κούρκουλου παρουσιάζοντας την πρώτη της σειρά ρούχων που σχεδίασε η ίδια με τίτλο «Stray style» για τη νέα της εταιρεία Lov!nk.

erietta10.jpg

Η Εριέττα λατρεύει τη μόδα και μέσα από τα ρούχα που σχεδίασε, μοιράζεται μαζί μας το προσωπικό της στυλ.

Τα ρούχα είναι rock chic, με casual κομμάτια, συνδυασμένα με κλασικά κομμάτια για νεανικές και άκρως μοδάτες εμφανίσεις.

erietta11.jpg

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν και μας τίμησαν απόψε. Στόχος μας ήταν να κάνουμε ένα πάρτι, να περάσουμε όλοι ωραία, να βγάλουμε ρούχα που είναι προσιτά σε για όλους σε τέτοιες εποχές και όλα τα κέρδη θα πάνε στο Save a Greek stray, που είναι ο στόχος μας και η αγάπη μου η μεγάλη», δήλωσε η Εριέττα στους δημοσιογράφους.

erietta9.jpg
Στο πλευρό της, τη μεγάλη της αυτή στιγμή ήταν φυσικά η μητέρα της Μαριάννα Λάτση, αλλά και ο αδελφός της Πάρις Κασιδόκωστας.

Εκεί και ο πολύ καλός της φίλος, Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος τραγούδησε και στο show και της ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο της εγχείρημα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

erietta5.jpg
«Η Εριέττα είναι πολύ φίλη μου, μας συνδέει μια πολύ βαθιά και καλή φιλία και χαίρομαι για το νέο της ξεκίνημα. Της εύχομαι καλή επιτυχία , να σκίσει γιατί το αξίζει», είπε ο τραγουδιστής.

Στο fashion show της Εριέττας Κούρκουλου είδαμε επίσης την DEMY,

erietta4.jpg

…την Θωμαή Απέργη

erietta3.jpg

... την Μελίνα Ασλανίδου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο

erietta7.jpg
… τον Ηλία Ψινάκη

erietta2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top