Διάσημες Ελληνίδες που μίλησαν ανοιχτά για την ανορεξία!

Δείτε τι είπαν Ζέτα Δούκα, Shaya, Μάρα Δαρμουσλή για τον εφιάλτη που πέρασαν

Διάσημες Ελληνίδες που μίλησαν ανοιχτά για την ανορεξία!

Πολλές είναι οι Ελληνίδες που έχουν ζήσει τον εφιάλτη της νευρικής
ανορεξίας και αποκάλυψαν τον εφιάλτη που έζησαν on camera.

Μια φωτογραφία που έδειχνε τη Βίκυ Καγιά υπερβολικά αδυνατισμένη στάθηκε αφορμή για να διαδοθεί πως πάσχει από νευρική ανορεξία.

Η ίδια όμως το διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας πως «είναι αναληθές. Δεν έπασχα ποτέ μου από ανορεξία. Από 16 χρονών έτσι είμαι. Αυτή είναι η πιο μεγάλη ανακρίβεια που έχουν γράψει»!

Η Ζέτα Δούκα είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πως ήταν 40 κιλά. «Δεν μπήκα στο νοσοκομείο. Η περίοδος που αδυνάτισα τόσο πολύ είναι θολή στο μυαλό μου» δήλωσε η ίδια.

Η Μάρα Δαρμουσλή στην ηλικία των 20 χρόνων ήταν 40 κιλά. Το μοντέλο είχε δηλώσει πως «όταν ξεκίνησα το modeling με συμβούλεψαν να πέσω στα κιλά. Όσο πιο λίγα τόσο πιο καλά έλεγαν».

Ακόμα πιο δύσκολα με αυτό το θέμα πέρασε η Ανδρεανή Τσάφου. «Έχω φτάσει στα 32 κιλά» αποκάλυψε το μοντέλο που τώρα χαίρει άκρας υγείας.

Τέλος, η Shaya στην εκπομπή του Κωστόπουλου είχε πει πως «μου είχαν πέσει τα μαλλιά. Έκανα στίβο και μαζί με τους μυς είχα γίνει τεράστια και με έπιασαν τα εφηβικά μου, ότι είμαι χοντρή και δεν έτρωγα τίποτα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top