Οικονομόπουλος: «Εννοείται ψυχή μου θα.. την πατήσεις μαζί του»!!

Δείτε την… «κατάθεση ψυχής» που έκανε ο γνωστός τραγουδιστής

Οικονομόπουλος: «Εννοείται ψυχή μου θα.. την πατήσεις μαζί του»!!

​Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό mou» και άνοιξε την καρδιά του. Έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Το κεφάλαιο «οικογένεια»

«Είμαι 29 χρονών θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Ζω και αναπνέω για τη στιγμή που θα γίνει αυτό στη ζωή μου .Το σκέφτομαι πάρα πολλά χρόνια. Μου αρέσει πολύ η οικογένεια. Εύχομαι μέχρι τα 33- 35 να κάνω πολλά παιδιά. Θέλω να κάνω 3 και το ένα από αυτά κορίτσι. Θα συνδυάσω την οικογένεια με το τραγούδι. Θέλω να αφήσω πράγματα πίσω μου στη δουλειά. Δεν θα ήθελα η γυναίκα μου να δουλεύει. Έχω σκεφτεί τη γυναίκα στο σπίτι με τα παιδιά»!

Ενώ αποκάλυψε πως έχει κάνει σχέση με τραγουδίστρια, αλλά δεν προκαλεί να φωτογραφίζεται με τις σχέσεις του.

Έχει χτυπήσει ποτέ γυναίκα;

«Σιχαίνομαι τη βία. Ποτέ δεν έχω χτυπήσει γυναίκα. Τα νεύρα μου τα βγάζω στο σπίτι ��ου όταν είμαι μόνος μου».

«Με εκνευρίζει το ψέμα»

«Τους φίλους μου τους περνάω από κόσκινο. Είναι κάτι ιερό για μένα η φιλία. Την ψυχή μου την δίνω και τη βγάζω εκεί που θέλω εγώ».

Θα πήγαινε στη Eurovision;

«Δεν θα ήθελα να πάω Eurovision. Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιο κομμάτι από τα φετινά γιατί δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Εγώ υπηρετώ το λαϊκό τραγούδι».

Για την αλλαγή στα μαλλιά του

«Δεν έχω ξαναβάψει τα μαλλιά μου το τελευταίο διάστημα. Με κούρασε και είπα να τα αφήσω έτσι. Μου άρεσε το ξανθό μαλλί. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν οι υπόλοιποι αρκεί εγώ να αισθάνομαι καλά. Δεν έχω κόμπλεξ και αρέσει και στον κόσμο».

Όσο για την εμφάνιση, αποκαλύπτει πως «θα ήθελα να βγω με φόρμα στην πίστα αλλά αν ήμουν στην Αμερική θα το έκανα. Δεν είναι πρέπον εδώ να το κάνω».

Τέλος, όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε αν θα κατέβαινε στην πολιτική, ο τραγουδιστής απάντησε αρνητικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top