Ποιά γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε βουλιμία;

«Μισούσα τον εαυτό μου… Μου έκανα κακό», εξομολογείται

Ποιά γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε βουλιμία;

Το ότι έπασχε από βουλιμία εξομολογήθηκε για πρώτη φορά η Νicole Scherzinger, η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Pussycat Dolls»! «Μισούσα τον εαυτό μου. Ένιωθα αηδία και ντροπή. Ένιωθα τόσο μόνη, όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων.

«Κάθε φορά που έμενα μόνη μου για ένα λεπτό, έκανα κακό στον εαυτό μου. Είχα συνεχώς πληγές ή φουσκάλες στο δέρμα μου και απλά προσπαθούσα να τα κρύψω. Νομίζω όμως ότι τα υπόλοιπα κορίτσια του συγκροτήματος το είχαν καταλάβει», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η Nicole σε τηλεοπτικό αφιέρωμα, που θα προβληθεί ολόκληρο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Nicole_Scherzinger_1596760a.jpg

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος αποκάλυψαν πως γνώριζαν για την «μάχη» που έδινε η τραγουδίστρια, μιας και τα δάχτυλά της ήταν γεμάτα πληγές επειδή τα έβαζε στον λαιμό για να προκαλέσει εμετό.

«Είναι ντροπιαστικό να μιλάω γι’ αυτό… Δεν ήθελα ποτέ να το παίξω θύμα, ούτε και να μάθει η οικογένειά μου όλα αυτά τα πράγματα, γιατί θα τους πλήγωνε πολύ. Ήταν ο εθισμός μου. Ποτέ δεν έκανα ναρκωτικά, αλλά το να κάνω κακό στον εαυτό μου ήταν ο εθισμός μου. Όταν κατέβαινα από τη σκηνή ήμουν πολύ ανεβασμένη και μετά βρισκόμουν μόνη στο δωμάτιό μου και ένιωθα τόσο μόνη, έτσι έκανα κακό στον εαυτό μου. Αυτό ήταν η εξάρτησή μου. Η βουλιμία λοιπόν ήταν ο δικός μου εθισμός», συνέχισε η Nicole.

Πλέον, η τραγουδίστρια έχει αφήσει πίσω της τον εφιάλτη, ο οποίος, όπως περιέγραψε η καλύτερή της φίλη, την έκανε να νομίζει πως είχε χοντρά πόδια και γόνατα, αλλά και να επιθυμεί να αποκτήσει άλλα μαλλιά, άλλη μύτη και διαφορετικά χείλη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top