Στο νοσοκομείο η Πέγκυ Ζήνα

Αναβλήθηκε η αυριανή της πρεμιέρα

Τους κοψοχόλιασε όλους η Πέγκυ Ζήνα χθες κατά τη διάρκεια της πρόβας της στο κέντρο όπου θα εμφανίζεται το χειμώνα. Η γνωστή τραγουδίστρια ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Τον τελευταίο καιρό η Πέγκυ έκανε εξαντλητικές πρόβες, προκειμένου το αποτέλεσμα φέτος στο «Οδός Πειραιώς 178» να είναι το καλύτερο δυνατό. Χθες όμως κατά τη διάρκεια της πρόβας ένιωσε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν.

Οι συνεργάτες της μόλις την είδαν έτοιμη να σωριαστεί, ανησύχησαν πολύ , διέκοψαν την πρόβα και την μετέφεραν εσπευσμένα σε γνωστό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα, την οποία κόλλησε η Πέγκυ από τη μικρή Ηλέκτρα. Της συνέστησαν λοιπόν λίγες μέρες ξεκούραση, πράγμα που σημαίνει ότι η αυριανή της πρεμιέρα αναβάλλεται για τις 12 Οκτωβρίου.

Λίγη υπομονή λοιπόν για τους θαυμαστές της που θα μπορέσουν να την απολαύσουν στην πίστα μαζί με το Δήμο Αναστασιάδη, το Λούκα Γιώρκα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου σε ένα πρόγραμμα που έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top