Bar Rafaeli: «Είμαι περήφανη για τους κοιλιακούς μου, αλλά δεν θα σταματήσω να τρώω!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ πώς θέλει να είναι ο άντρας που θα την κατακτήσει!

Bar Rafaeli: «Είμαι περήφανη για τους κοιλιακούς μου, αλλά δεν θα σταματήσω να τρώω!»

Μια πολύ sexy φωτογράφιση για το περιοδικό “Maxim” έκανε η καλλονή Bar Rafaeli, που μίλησε για την αγάπη της στο φαγητό, αλλά και για το πώς θέλει τον άντρα.

Φορώντας καυτά εσώρουχα και μαγιό, η πρώην σύντροφος του Leonardo Di Caprio, «παραπονέθηκε» πως οι άνδρες δεν της μιλάνε!

«Νομίζω ότι φταίει που δεν πολυκυκλοφορώ. Συνήθως βρίσκομαι είτε σε μια φωτογράφιση, είτε κοιμάμαι νωρίς. Και όταν ταξιδεύω με αεροπλάνο, συναντώ μόνο επιχειρηματίες, που είναι ή παντρεμένοι, ή πολύ μεγαλύτεροι μου!»

Πώς όμως θέλει να είναι ο άντρας που θα την πλησιάσει;

«Να είναι ο εαυτός του! Αν κάποιος είναι αστείος, να παραμείνει αστείος. Αν είναι γλυκός και ευγενικός να μου μιλά γλυκά και ευγενικά! Δεν μ΄αρέσουν οι τύποι που το παίζουν πολύ άνετοι! Για παράδειγμα, μια μέρα ήμουν στο αεροδρόμιο, και είδα έναν γλυκό τύπο που με κοιτούσε. Αντί να έρθει και να μου μιλήσει, άρχισε να γράφει μηνύματα στο κινητό του, κάνοντας πως δεν με είχε προσέξει καν. Αν ήταν πραγματικά άνετος, θα είχε έρθει και θα μου είχε μιλήσει!»

Ποιο είναι όμως το πρώτο πράγμα που κοιτά σε έναν άνδρα;

«Τα δόντια του! Δεν καταλαβαίνω με τόσους πολλούς ορθοδοντικούς που έχουμε σήμερα, γιατί δεν φτιάχνουν τα δόντια τους οι άνθρωποι. Ένα ωραίο χαμόγελο, είναι ο,τι πιο ελκυστικό!»

Όσο για το ποιο μέρος του σώματος της θαυμάζει;

«Είμαι περήφανη για τους κοιλιακούς μου, αλλά συνεχίζω να τρώω και δεν θα σταματήσω. Το φαγητό για μένα, είναι η μεγαλύτερη απόλαυση!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top