Κι όμως: η Marilyn Monroe ήταν baby-sitter!

Τι αποκαλύπτει το παιδί που έπαιξε μαζί της επί ώρες;

Κι όμως: η Marilyn Monroe ήταν baby-sitter!

Μπορεί οι περισσότεροι ανά τον κόσμο να την γνώρισαν ως ηθοποιό και sex symbol, ωστόσο, η Marilyn Monroe υπήρξε και… baby-sitter! Μάλιστα, 50 χρόνια μετά τον θάνατό της θρυλικής σταρ, αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές της.

Η Marilyn συνήθιζε να προσέχει τον Joshua, γιο του αείμνηστου φωτογράφου, στενού συνεργάτη και φίλου της, Milton Greene.

«Τι να πω; Ήμουν τυχερός. Η Marilyn ήταν η νταντά μου και μου έκανε μπάνιο με πλούσιες σαπουνόφουσκες», λέει σήμερα ο Joshua στην εφημερίδα «New York Post» και θυμάται πως η θρυλική σταρ τρελαινόταν να παίζει μαζί του μαξιλαροπόλεμο και να γαργαλιούνται «μέχρι θανάτου»!

Η σταρ έβρισκε καταφύγιο στο εξοχικό της οικογένειας Greene στο Κονέκτικατ κάθε φορά που ήθελε να ηρεμήσει και να ξεφύγει από τα φώτα: έτσι έκανε και την περίοδο 1954 – 1955, μετά το διαζύγιό της με τον παίκτη του μπέιζμπολ Joe DiMaggio.

«Εκείνα τα χρόνια ήταν τα ευτυχέστερα της ζωής της γιατί ζούσε σε ήρεμο, οικογενειακό περιβάλλον. Ήμουν πολύ μικρός για να έχω οποιαδήποτε αντίληψη για το ποια ήταν η Marilyn. Εμένα μου φερόταν σαν να ήμουν ο αγαπημένος της ανιψιός. Ή��αν σαν φίλη της οικογένειας – ασφαλής, προστατευτική και παιχνιδιάρα», συνεχίζει ο Joshua Greene και προσθέτει ότι χωρίς το κατακόκινο κραγιόν και τα καλοχτενισμένα μαλλιά της, η Marilyn ήταν μια απλή, ξανθιά γυναίκα, που συνήθως τύλιγε το κεφάλι της με ένα μαντήλι.

Όσο για την σταρ Marilyn;
«Ήταν ένας χαρακτήρας που η ίδια είχε δημιουργήσει, κάποια στην οποία θα μεταμορφωνόταν όταν έπρεπε, κάτι σαν σούπερ ήρωας ή κάτι παρόμοιο τελοσπάντων», υποστηρίζει το παιδί που έπαιξε ώρες ατελείωτες μαζί της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top