Διαζύγιο -"βόμβα" στην showbiz: Πασίγνωστο ζευγάρι έβαλε τέλος στον γάμο του

Κάντε κλικ και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες από τον χωρισμό

Διαζύγιο -"βόμβα" στην showbiz: Πασίγνωστο ζευγάρι έβαλε τέλος στον γάμο του

Δύσκολες στιγμές ζει ο Βλάσσης Χολέβας μετά την απόφαση της συζύγου του και γνωστού top model, Άννα Βελοσόφσκι, να τα μαζέψει και να φύγει από την Ελλάδα.

Ο θυελλώδης έρωτας του ζευγαριού, που επισφραγίστηκε με τον γάμο τους τον Ιούνιο του 2010, φαίνεται να έφτασε στο τέλος του.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Βλάσση Χολέβα, η πανέμορφη σύζυγος του δεν άντεξε την κρίση στην Ελλάδα και αποφάσισε να μείνει στην Γερμανία, όπου θα έχει την στήριξη των γονιών της.

Το μεγαλύτερο πλήγμα για τον σχεδιαστή είναι ότι η σύζυγος του πήρε μαζί την 2 ετών κορούλα τους, την Ιζαμπέλα – Σοφία στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.Μέχρι να φύγει για Γερμανία η μικρή περνούσε σχεδόν όλη την ημέρα ��ε τον μπαμπά της, ο οποίος την έπαιρνε ακόμα και στο γραφείο του. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι χαζομπαμπάς.

«Η κρίση τρόμαξε την Άννα και όλα αυτά που άκουγε και έβλεπε να συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα, και αποφάσισε να φύγει. Ανησυχούσε για το μέλλον της κόρης τους. Ο Βλάσσης εργάζεται πάρα πολλές ώρες και δεν βλέπονταν πολύ, λόγω των υποχρεώσεων του. Έτσι αποφάσισαν να πάει στην Γερμανία, όπου θα έχει την βοήθεια της οικογένειας της», λέει στενός φίλος της οικογένειας.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί κατά την διάρκεια διακοπών στο Μαϊάμι και από την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους ήταν αχώριστο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top