Celebrities που φόρεσαν το ίδιο ρούχο στην… ίδια εκδήλωση!

Κοκκίνισαν αλλά το… κατάπιαν

Celebrities που φόρεσαν το ίδιο ρούχο στην… ίδια εκδήλωση!

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Ο χειρότερος εφιάλτης των διασήμων κυριών του Hollywood είναι να βρεθούν σε μια εκδήλωση και να φοράνε το ίδιο ρούχο με κάποια άλλη κυρία. Δυστυχώς όμως για κάποιες από αυτές, ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα κι εκείνες έψαχναν λαγούμι για να κρυφτούν!!!!

Φυσικά, επειδή δεν ήθελαν να ��είξουν την ντροπή τους, όλες φάνηκαν να το πήραν στην πλάκα και παίζοντάς το πολύ άνετες φωτογραφήθηκαν μέχρι και δίπλα, δίπλα.

Όπως η Nicky Hilton και η Jamie King που φόρεσαν το ίδιο λεοπάρ φόρεμα σε πάρτι για τη νέα σειρά UK Style by French Connection. Πρώτη κατέφτασε στο κόκκινο χαλί η Nicky Hilton και άρχισε να ποζάρει όλο νάζι και πέντε λεπτά αργότερα να’ σου και η Jamie να την κοιτά αποσβολωμένη. Μετά το πρώτο σοκ πάντως οι δυο τους ξεκαρδίστηκαν στα γέλια και πόζαραν αγκαλίτσα μες στην άνεση και τη χάρη.

Αδυναμία στους Dolce & Gabbana φαίνεται ότι έχουν η Tina Fey και η Sheryl Crow, οι οποίες εμφανίστηκαν στα βραβεία Matrix φορώντας το ίδιο ακριβώς φλοράλ φόρεμα. «Αν θέλετε να δείτε πώς είναι το φόρεμα πάνω σε ένα γυμνασμένο σώμα, κοιτάξτε τη Sheryl «, είχε πει τότε η Ελληνοαμερικανίδα κωμικός που δεν μασάει από κάτι τέτοια.

Ούτε συνεννοημένες να ήταν η Jamie Lee Curtis και η Sigourney Weaver που στην πρεμιέρα της ταινία «You Again» φόρεσαν ακριβώς το ίδιο τιρκουάζ φόρεμα και δεν ήξεραν πώς να γλιτώσουν από την αμήχανη στιγμή. Αγκάλιασαν λοιπόν η μία την άλλη και σαν διδυμούλες πόζαραν στο κόκκινο χαλί.

Τι το ήθελε να πάει στην πρεμιέρα του «Sex an the city 2» η Miley Cyrus, τα έκανε τα νεύρα της Kim Cattrall τσατάλια. Γιατί όχι μόνο φόρεσε το ίδιο ασημί φόρεμα με εκείνη, αλλά της πήγαινε και περισσότερο, αφού το κορίτσι είναι νέο και πλημμυρίζει φρεσκάδα. Παρ’ όλ’ αυτά, η Kim Cattrall το κατάπιε το πικρό φαρμάκι και πόζαρε μαζί με τη Miley, σαν να μην τρέχει τίποτα. Το παγωμένο της χαμόγελο όμως τα έλεγε όλα.

Με το ίδιο ασημί φόρεμα του οίκου Balmain είχαν εμφανιστεί όμως και η Shakira με την Pink στα Video Music Awards του 2009. Μετά την πρώτη έκπληξη πάντως στο κόκκινο χαλί και οι δύο έσκασαν στα γέλια από τη… σύμπτωση και δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες η μία δίπλα στην άλλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top